Γενικά

Τηλεφωνική γραμμή: «Καρφώστε τον Ροναλντίνιο»

Θέλοντας να προλάβει τα νυχτοπερπατήματα το Ροναλντίνιο στα μπαράκια και τα κλαμπ του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Φλαμένγκο αποφάσισε να εγκαταστήσει μία τηλεφωνική γραμμή όπου οι οπαδοί θα μπορούν να «καρφώνουν» τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Οι οπαδοί της «Μενγκάο» θα έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βρουν κάποιον άνθρωπο από την ομάδα και να του δώσουν το στίγμα του 31χρονου χαφ.

Θέλοντας να προλάβει τα νυχτοπερπατήματα το Ροναλντίνιο στα μπαράκια και τα κλαμπ του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Φλαμένγκο αποφάσισε να εγκαταστήσει μία τηλεφωνική γραμμή όπου οι οπαδοί θα μπορούν να «καρφώνουν» τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Οι οπαδοί της «Μενγκάο» θα έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βρουν κάποιον άνθρωπο από την ομάδα και να του δώσουν το στίγμα του 31χρονου χαφ.

«Μας απασχολεί πολύ αυτό το θέμα αφού εμείς πληρώνουμε το συμβόλαιό του» υπογράμμισε η πρόεδρος της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ.

Η ομάδα από την Βραζιλία έχει στη διάθεσή της πέντε ομάδες από εθελοντές οπαδούς, οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν ανά πάσα στιγμή, αν κάποια πληροφορία είναι αληθής.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x