Super League 2

«Γιαννιώτης» ο Γεωργίου

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Φώτης Γεωργίου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Μετά τον Άντι Λίλα, ο Έλληνας μέσος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Στέφαν Ντεμόλ, η οποία όσο πλησιάζει στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν (1 Ιουλίου) δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς στο μεταγραφικό τομέα.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Φώτης Γεωργίου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.

Μετά τον Άντι Λίλα, ο Έλληνας μέσος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Στέφαν Ντεμόλ, η οποία όσο πλησιάζει στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν (1 Ιουλίου) δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς στο μεταγραφικό τομέα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Γεωργίου, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ο Φώτης Γεωργίου στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε:

«Είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος με την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο ΠΑΣ έχει φοβερή δυναμική ως ομάδα, ενώ έχει πολύ πιστούς φιλάθλους που τον ακολουθούν παντού. Η φετινή χρονιά που θα έρθει στην Super League, σαφώς και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, ωστόσο από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ολοκληρώνοντας ανέφερε: «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν».

Ο μέσος του ΠΑΣ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Μαρκό και αμέσως μετά αγωνίσθηκε σε Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα.

Με τον Διαγόρα φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, αφού είχε συνολικά 31 συμμετοχές, με 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x