Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Να περιμένουμε για Μπουρούση»

Υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γιάννη Μπουρούση, συνέστησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ερωτηθείς σχετικά με τις συνομιλίες του σέντερ του Ολυμπιακού και του Μάκη Ψωμιάδη, που βγήκαν στην δημοσιότητα. «Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γιάννη Μπουρούση, συνέστησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ερωτηθείς σχετικά με τις συνομιλίες του σέντερ του Ολυμπιακού και του Μάκη Ψωμιάδη, που βγήκαν στην δημοσιότητα. «Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός των «πράσινων» στο περιθώριο της εκδήλωσης λήξη της ακαδημίας Triple Crown Basketball Academy, αναφέρθηκε στην ομάδα του αλλά στην αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη:

Για την Triple Crown Basketball Academy: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά (σ.σ Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά) για την πρόσκληση τους, θέλω να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε εδώ και να κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να περνάτε καλά. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι».

Για την κατάκτηση της φετινής Euroleague: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι σπουδαίο και πολύ ξεχωριστό να πετυχαίνεις τον στόχο που έχεις βάλει και προσπαθείς κάθε μέρα για αυτόν».

Για την απόφαση και τον λόγο της αποχώρησης από την Εθνική ομάδα: «Ο λόγος που σταμάτησα από την Εθνική είναι ότι είμαι τριάντα ενός χρόνων και χρειάζομαι ξεκούραση για να μπορέσω να παίξω ακόμα δύο-τρία χρόνια καλό μπάσκετ».

Για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον Γιάννη Μπουρούση για παράβαση του νόμου περί ντόπινγκ: «Δεν είναι όμορφο να ακούγονται τέτοια πράγματα για τον Γιάννη, όμως επειδή δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση και μετά να σχολιάσουμε».

Για τον τραυματισμό του στον τέταρτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίχτες μου αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς παίχτες και δεν βασίζεται σε έναν, είμαι τυχερός που έχω τόσο καλούς συμπαίχτες».

Για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίχτη της Ευρώπης και τα συναισθήματα του πριν τον τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους προπονητές μου και τους συμπαίχτες μου. Σίγουρα πίστευα ότι μπορούσαμε να τους κερδίσουμε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτόν τον τίτλο».

Για τα συναισθήματά του πριν από τον πρώτο αγώνα της καριέρας του: «Μπορώ να πω ότι ήμουν αγχωμένος αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν έπαιξα».

Για ποιο λόγο πιστεύει ότι ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ: «Δεν ξέρω τι να σου πω (σ.σ. χαμογελάει). Κάποιοι σ' αγαπάνε και κάποιοι δε σ' αγαπάνε έτσι είναι τα πράγματα».

Για ποιο λόγο δεν προσπάθησε να πάει στο NBA: «Καταρχάς δεν είχα κάποια πρόταση, αλλά πιστεύω ότι δεν έχω την δυνατότητα για αγωνιστώ εκεί».

Για το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει: «Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλούς καλούς παίχτες, αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον θα έλεγα ο Ναβάρο και παλαιότερα ο Αλφόνσο Φορντ που δυστυχώς δεν ζει τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x