Stoiximan Super League

Κάνε ένα βήμα, να κάνω το επόμενο!

Ο τίτλος θα μπορούσε να αποτελεί μέρος διαλόγου που γίνεται κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων Ολυμπιακού και Βαλενσιέν για την μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα… προσφέροντας 2,5 εκατ. ευρώ για τον Κολομβιανό μέσο στους Γάλλους οι οποίοι όμως ζητούν κάτι… παραπάνω! Ενδεχομένως και πριν την Δευτέρα να υπάρχουν εξελίξεις.

Ο τίτλος θα μπορούσε να αποτελεί μέρος διαλόγου που γίνεται κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων Ολυμπιακού και Βαλενσιέν για την μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα… προσφέροντας 2,5 εκατ. ευρώ για τον Κολομβιανό μέσο στους Γάλλους οι οποίοι όμως ζητούν κάτι… παραπάνω!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιούμπομιρ Φέισα αλλά και την οριστική συμφωνία για τον Κάται – αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα – η διοίκηση του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός χαφ είναι από την πρώτη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Βαλβέρδε για την συγκεκριμένη θέση και πλέον το θέμα μπαίνει σε προτεραιότητα.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν στην γαλλική ομάδα πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Φρανσίς Ντεκουριέρ, περιμένει μία ακόμα κίνηση από τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένο, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο ισχυρός άνδρας της Βαλενσιέν, έχει ζητήσει από την ελληνική ομάδα να ανεβάσει λίγο την προσφορά της (όχι πάνω από τα τρία εκατ. ευρώ) ώστε να κλείσει το «deal».

Οι εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και πριν την Δευτέρα, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να δαπανήσει περισσότερα από τα 2,5 εκατ. που έχει ήδη προσφέρει με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόταση τέτοιου ύψους για τον παίκτη από άλλη ομάδα ενώ τον Γενάρη μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος ως ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x