Κινηματογράφος

Ζουν εξωγήινοι στη Σελήνη; Μπορεί…

17 Δεκεμβρίου 1972. Το Απόλλων 17 εκτοξεύεται, στην τελευταία -επίσημα- επανδρωμένη αποστολή, στο φεγγάρι… Τελευταία; Δεκέμβριος 1974. Δύο Αμερικανοί αστροναύτες, σε μία μυστική αποστολή, αποστέλλονται στο δορυφόρο της Γης. Δεν θα γυρίσουν πίσω… ποτέ! Όντως; Το Apollo 18, η ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε κοτζάμ NASA, πραγματεύεται τη συγκεκριμένη (φανταστική;) αποστολή. Και το trailer που κυκλοφόρησε, τρομάζει! Πολύ… Δείτε το στο sport-fm.gr!

17 Δεκεμβρίου 1972.

Το Απόλλων 17 εκτοξεύεται, στην τελευταία -επίσημα- επανδρωμένη αποστολή, στο φεγγάρι…

Τελευταία;

Δεκέμβριος 1974.

Δύο Αμερικανοί αστροναύτες, σε μία μυστική αποστολή -χρηματοδοτούμενη από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ- αποστέλλονται στο δορυφόρο της Γης.

Δεν θα γυρίσουν πίσω… ποτέ!

Όντως;

Το Apollo 18, η ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχει προκαλέσει… πονοκέφαλο σε κοτζάμ NASA, πραγματεύεται τη συγκεκριμένη (φανταστική;) αποστολή.

Και το trailer που κυκλοφόρησε, τρομάζει!

Πολύ…

Δείτε το στο sport-fm.gr!



Τι πρόκειται να δούμε στην ταινία -μην ρωτάτε σκηνοθέτη και ηθοποιούς, προς το παρόν είναι αδιάφοροι…- που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου;

Όπως υπόσχονται οι παραγωγοί, «πάντρεμα» γυρισμάτων με το πραγματικό υλικό που τράβηξαν οι δύο αστροναύτες στην εν λόγω αποστολή!

Πλάνα, βέβαια, την αυθεντικότητα των οποίων αρνείται κατηγορηματικά η NASA!

Κάποιο λένε, στηρίζοντας άλλη μία θεωρία συνομωσίας, πως τα όσα συνέβησαν(;) στους δύο Αμερικανούς από κάτι… όχι ανθρώπινο που συνάντησαν εκεί, 37 χρόνια πριν, είναι και ο πραγματικός λόγος που δεν ξαναπήγαμε στο φεγγάρι.

Κάτι η… αλά Blair Witch Project και Paranormal Activity (μονοκάμερο) σκηνοθεσία, κάτι το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης, ανάγουν το Apollo 18 στα must της κινηματογραφικής χρονιάς!

Υπομονή λοιπόν…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x