Αγγλία

«Μάχη» εκατομμυρίων Αμπράμοβιτς-Μανσούρ

Την «κούρσα» για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε θέλει να κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να στείλει σαφές μήνυμα στον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Όπως αναφέρει η “Mail on Sunday”, οι «πολίτες» θα καταθέσουν νέα πρόταση για τον Χιλιανό επιθετικό, ύψους 38 εκατομμυρίων λιρών (42.7 εκατ. ευρώ), ώστε να αποδείξουν ότι παραμένουν η ομάδα με τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στην Premier League.

Την «κούρσα» για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε θέλει να κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να στείλει σαφές μήνυμα στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως αναφέρει η “Mail on Sunday”, οι «πολίτες» θα καταθέσουν νέα πρόταση για τον Χιλιανό επιθετικό, ύψους 38 εκατομμυρίων λιρών (42.7 εκατ. ευρώ), ώστε να αποδείξουν ότι παραμένουν η ομάδα με τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στην Premier League.

Η Σίτι έχει ξοδέψει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον σύλλογο στις πέντε από τις έξι τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, αλλά τον Ιανουάριο οι «μπλε» απέκτησαν τους Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Λουίς έναντι 75 εκατομμυρίων λιρών (84.3 εκατ. ευρώ). Βέβαια, οι Λονδρέζοι δεν είναι ο βασικός αντίπαλος για την απόκτηση του φορ της Ουντινέζε, αφού η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που επιθυμεί διακαώς τον Χιλιανό.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x