Κινηματογράφος

Όταν ο «ρίψασπις» αποκτά άλλη έννοια…

Αυτό, μάλιστα! Όσοι αμφέβαλλαν για τη νέα δουλειά της Marvel, μάλλον θα αναθεωρήσουν. Το δεύτερο trailer της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του «Πρώτου Εκδικητή», Κάπτεν Αμέρικα, είναι… χορταστικό. Ο Έβανς-Στιβ Ρότζερς εκτοξεύει την ασπίδα του (σήμα κατατεθέν του διάσημου υπερήρωα), δίνοντας άλλη έννοια στο αρχαιοελληνικό «ρίψασπις», o Τόμι Λι Τζόουνς είναι ο ιδανικός συνταγματάρχης Φίλιπς και η νέα ταινία του Τζο Τζόνστον… έρχεται -στις 22/7! Δείτε το trailer στο sport-fm.gr!

Αυτό, μάλιστα!

Όσοι αμφέβαλλαν για τη νέα δουλειά της Marvel, μάλλον θα αναθεωρήσουν.

Το δεύτερο trailer της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του «Πρώτου Εκδικητή», Κάπτεν Αμέρικα, είναι… χορταστικό και δείχνει ότι η παραγωγή διαθέτει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα εμβληματικό κόμικ.

Ο Έβανς-Στιβ Ρότζερς εκτοξεύει την ασπίδα του (σήμα κατατεθέν του διάσημου υπερήρωα), δίνοντας άλλη έννοια στο αρχαιοελληνικό «ρίψασπις», o Τόμι Λι Τζόουνς είναι ο ιδανικός συνταγματάρχης Φίλιπς και η νέα ταινία του Τζο Τζόνστον… έρχεται -στις 22/7!

Δείτε το trailer στο sport-fm.gr και δυναμώστε τα ηχεία σας από το 1’ και μετά, αφού ακούγεται το τραγούδι Forty Six & 2 των Tool, από το δίσκο Αenima!



Αμερικανιά φουλ… το ξεκαθαρίζουμε-παραδεχόμαστε.

Ωστόσο, κάτι τα σκηνικά και η -αγαπημένη του Χόλιγουντ- δεκαετία του '40 (εποχή Β' Παγκοσμίου Πολέμου), αλλά και το γεγονός ότι ο Κάπτεν δεν… ίπταται και δεν είναι τόσο «μεταλλαγμένος», όσο οι υπόλοιποι ήρωες της Marvel, μας «ψήνουν».

Όπως προείπαμε, ο Τζόνστον (Τζουράσικ Παρκ 3, Χιντάλγκο, Τhe Rocketeer και Wolfman) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, και μάλιστα, όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό, η νέα του ταινία μοιάζει στο στιλ και έχει το ρυθμό του Ιντιάνα Τζόουνς

Ο Κρις Έβανς, ο Τζόνι των Fantastic Four, πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον Κάπτεν Αμέρικα, ενώ ο Χιούγκο Γουίβινγκ είναι ο εχθρός του, Red Skull.

H ταινία τοποθετείται χρονικά την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Στιβ Ρότζερς δέχεται να συμμετάσχει σε ένα πιλοτικό, πειραματικό πρόγραμμα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ιατρικής έχει στόχο τη δημιουργία ενός Υπερ-Στρατιώτη, γνωστού ως Κάπτεν Αμέρικα.

Ο Κάπτεν Αμέρικα θα συνεργαστεί με τον Μπάκι Μπαρνς και την Πέγκι Κάρτερ για να αντιμετωπίσουν τη διαβολική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.

Επίσης, στην ταινία συμμετέχουν οι Τόμι Λι Τζόουνς, Χέιλι Άτγουελ, Στάνλει Τούτσι, Ντόμινικ Κούπερ, Σεμπάστιαν Σαντ και Τόμπι Τζόουνς.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x