Παράξενα

«Φιλάρα, τον καρχαρία τον είδες;»

Ακόμη κι αν ο καρχαρίας που κολυμπάει δίπλα σου είναι απλά ένας spinner, ανήκει δηλαδή στην οικογένεια, αλλά δεν είναι και από τους πιο… φανατικούς του είδους, δεν μπορεί παρά κάνει το αίμα σου να παγώνει. Σε παραλία της Φλόριντα, ένας από αυτούς τους… στριφογυριστούς, είπε να παίξει με τους σέρφερς που βρίσκονταν στην περιοχή και ο Τζέοκομπ Λάνγκστον είχε την τύχη να τραβήξει το περιστατικό με την κάμερά του.

Ακόμη κι αν ο καρχαρίας που κολυμπάει δίπλα σου είναι απλά ένας spinner, ανήκει δηλαδή στην οικογένεια, αλλά δεν είναι και από τους πιο… φανατικούς του είδους, δεν μπορεί παρά κάνει το αίμα σου να παγώνει.

Σε παραλία της Φλόριντα, ένας από αυτούς τους… στριφογυριστούς, είπε να παίξει με τους σέρφερς που βρίσκονταν στην περιοχή και ο Τζέοκομπ Λάνγκστον είχε την τύχη να τραβήξει το περιστατικό με την κάμερά του.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο είδος τρέφεται αποκλειστικά με μικρά ψάρια, αδιαφορώντας για τα μεγαλύτερα ή τους ανθρώπους. Οι σέρφερς φαίνεται πως το γνώριζαν καλά αυτό και δεν έδειξαν καθόλου ανήσυχοι.

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x