Γαλλία

«Λάθος μου που έφυγα»

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Ντιντιέ Ντεσάμ την απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους. «Η αποχώρησή μου παραμένει ένα γεγονός για το οποίο έχω μετανιώσει. Αυτό το λάθος όμως, μου έμαθε ένα πράγμα. Να μην παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Με αυτόν τον τρόπο πληρώνεις για να κερδίσεις σε εμπειρία», δήλωσε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, ο οποίος στη συνέχεια δικαιολόγησε τη στάση του στη συνέχεια και την αρνητική απάντηση που φέρεται να έδωσε σε πρόταση της Ρόμα.

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Ντιντιέ Ντεσάμ την απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους.
«Η αποχώρησή μου παραμένει ένα γεγονός για το οποίο έχω μετανιώσει. Αυτό το λάθος όμως, μου έμαθε ένα πράγμα. Να μην παίρνω εν θερμώ αποφάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο πληρώνεις για να κερδίσεις σε εμπειρία», δήλωσε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, ο οποίος στη συνέχεια δικαιολόγησε τη στάση του στη συνέχεια και την αρνητική απάντηση που φέρεται να έδωσε σε πρόταση της Ρόμα.

«Το 2013 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που η ομάδα κατέκτησε το Champions League και θα ήθελα να είμαι εδώ και να το γιορτάσω (σ.σ ήταν αρχηγός εκείνης της ομάδας). Η διοίκηση, παλιά και νέα, μου έχει συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να δουλέψω όπως θέλω. Να είμαι ο μοναδικός που παίρνει αποφάσεις. Τελεία και παύλα. Τα πάντα έχουν καθοριστεί, όλα βρίσκονται υπό τον έλεγχό μου», ξεκαθάρισε στην «Equipe», ο Γάλλος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x