Κινηματογράφος

Όλος ο καλός ο κόσμος!

Αυτό είναι καστ! Κι όταν «δένει» με τον Κουέντιν Ταραντίνο, ε, τότε, μπορούμε να περιμένουμε σπουδαίο αποτέλεσμα… Όπως ανακοινώθηκε, οι Τζέιμι Φοξ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κριστόφ Βαλτζ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, Django Unchained! Ανάμεσά τους, πιθανότατα και η Κέρι Ουάσινγκτον.

Αυτό είναι καστ!

Κι όταν «δένει» με τον Κουέντιν Ταραντίνο, ε, τότε, μπορούμε να περιμένουμε σπουδαίο αποτέλεσμα…

Όπως ανακοινώθηκε, οι Τζέιμι Φοξ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κριστόφ Βαλτζ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, Django Unchained!

Ανάμεσά τους, πιθανότατα και η Κέρι Ουάσινγκτον.

Ο Φοξ θα είναι ο σκλάβος Django, που… ενώνει τη γροθιά του με έναν Γερμανό, πρώην κυνηγό επικηρυγμένων (Βαλτζ), προκειμένου να εκδικηθεί τον σαδιστή, αφέντη σκλάβων, Κάλβιν Κάντι, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ντι Κάπριο.

Στόχος του Django (μεταξύ άλλων), να βρει τη χαμένη του αγάπη, την Μπρουμχίλντα (το όνομα είναι Brunhilda και παραπέμπει στο μύθο της Βαλκυρίας, αλλά ο… άτιμος Ταραντίνο το γράφει Broomhilda…), που, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποδυθεί η Κέρι Ουάσινγκτον, συμπρωταγωνίστρια του Φοξ στο βιογραφικό Ray.

Η ταινία-φόρος τιμής στα κλασικά σπαγγέτι γουέστερν, που οραματίζεται εδώ και πολλά χρόνια ο Κουέντιν Ταραντίνο, αρχίζει, λοιπόν, να παίρνει «σάρκα και οστά».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο και αν δεν προκύψει το οτιδήποτε, θα έχουμε… ολόφρεσκο Ταραντίνο μέσα στο 2012.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x