Γενικά

H Nova «Μέγας Χορηγός» στο Nikos Boudouris Basketball Day Camp

Η Nova αποτελεί σημαντικό αρωγό του ελληνικού αθλητισμού τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ερασιτεχνικό. Κάθε υγιής προσπάθεια, βρίσκει πάντα σύμμαχο και υποστηρικτή, την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Η Nova αποτελεί σημαντικό αρωγό του ελληνικού αθλητισμού τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ερασιτεχνικό. Κάθε υγιής προσπάθεια, βρίσκει πάντα σύμμαχο και υποστηρικτή, την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές μπάσκετ, ο Νίκος Μπουντούρης, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα καλοκαιρινό, εκπαιδευτικό και προπονητικό Basketball Camp για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 χρόνων στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα.

Η Nova στηρίζει και αυτή την αθλητική προσπάθεια ως «Μέγας Χορηγός» του camp. Το καλοκαιρινό basketball camp θα λειτουργήσει σε δύο εβδομαδιαίες περιόδους, ξεκινώντας από τις 20 έως 24 Ιουνίου και θα συνεχιστεί από 27 έως 1 Ιουλίου.

Ο Νίκος Μπουντούρης και οι συνεργάτες του δουλεύουν ξεχωριστά κάθε μέρα, κάνοντας στα παιδιά προπόνηση ατομικής τεχνικής, συναγωνιστικό παιχνίδι (σε κλειστό γήπεδο), εσωτερικό τουρνουά, επισκέψεις σε αθλητικούς χώρους αλλά και ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος.

Στόχος είναι τα παιδιά να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και παράλληλα να μάθουν τις βασικές τεχνικές του μπάσκετ. Παράλληλα είναι προγραμματισμένες και άλλες δραστηριότητες, όπως πισίνα υπό την επίβλεψη γυμναστών με γνώσεις ναυαγοσωστικής, για να χαλαρώσουν και να παίξουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες.

Ο δημοσιογράφος της Νova κ. Φίλιππος Συρίγος έδωσε το παρόν στην πρώτη ημέρα του camp, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και μίλησε στα παιδιά για το μπάσκετ.

Η Νova θα καλύψει με ρεπορτάζ τη σπουδαία αυτή προσπάθεια για τον αθλητισμό στις παιδικές ηλικίες.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, κ. Ανδρέας Μπέκιος, χαιρετίζει την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του κ. Νίκου Μπουντούρη:
«Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή του κ. Νίκου Μπουντούρη, είναι εξαιρετικές και αξίζουν τη στήριξη από όλους. Η Nova στηρίζει δυναμικά τον αθλητισμό, σε κάθε έκφανσή του και σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξής του. Αποδεχτήκαμε λοιπόν με μεγάλη χαρά την πρόταση και επιλέξαμε να γίνουμε «Μεγάλος Χορηγός» στην κίνηση αυτή του κ. Μπουντούρη που δίνει ώθηση στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Πόσο μάλλον όταν αθλητές με άριστες γνώσεις του αντικειμένου έχουν τη διάθεση να μεταδώσουν την εμπειρία τους και να αποτελέσουν πρότυπα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες».

Ο κ. Νίκος Μπουντούρης υπεύθυνος διοργάνωσης του «Nikos Boudouris Basketball Day Camp» τόνισε: «Το Nikos Boudouris Basketball Day Camp είναι μια καινούργια προσπάθεια που γίνεται σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα στη Παλλήνη Αττικής. Είναι ένα camp με μπασκετικό χαρακτήρα όπου οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές λεπτομέρειες του αγαπημένου μας αθλήματος και να χαλαρώσουν παίζοντας σε ένα οργανωμένο περιβάλλον με καταπληκτικές συνθήκες σχολείου. Για τους συνεργάτες μου και εμένα είναι πολύ δημιουργικό να μπορείς να συμβάλλεις στην κοινωνική και αθλητική ανάπτυξη των παιδιών. Θέλουμε μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά σαν βάση για τη ζωή τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Νova για ακόμη μια φορά δείχνοντας την ευαισθησία της στέκεται αρωγός σ΄ αυτήν την προσπάθεια, κοντά σε εμάς και τα παιδιά μας. Καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x