Θανάσης Ράλλης

Διάλογοι που σοκάρουν. Yπερβολικά!

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε η χθεσινή δημοσιοποίηση του σοκαριστικού διαλόγου ανάμεσα σε Άγνωστο και Μαλάκα, ήταν τεράστιες. Η αποκάλυψη για απόπειρα δολοφονία παίκτη με πακοτίνι αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κινούνται μερικοί άνθρωποι στο χώρο ξάφνισαν πολλούς. Το πασάλειμμα με τη μερέντα ήταν κάτι απροσδόκητο. Ας περάσουμε σήμερα λοιπόν στο δεύτερο πακέτο αποκαλύψεων, που φέρνει στο φως τη συνέχεια της υπόθεσης ακριβώς απο εκεί που την είχαμε αφήσει.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε η χθεσινή δημοσιοποίηση του σοκαριστικού διαλόγου ανάμεσα σε Άγνωστο και Μαλάκα, ήταν τεράστιες. Η αποκάλυψη για απόπειρα δολοφονία παίκτη με πακοτίνι αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κινούνται μερικοί άνθρωποι στο χώρο ξάφνισαν πολλούς. Το πασάλειμμα με τη μερέντα ήταν κάτι απροσδόκητο.

Όσοι δεν διαβάσατε τη χθεσινή συνταρακτική αποκάλυψη, μη χάνετε χρόνο κάντε κλικ εδώ και μετά επιστρέψτε θα προσφέρουμε ένα δροσιστικό ποτό.

Ας περάσουμε σήμερα λοιπόν στο δεύτερο πακέτο αποκαλύψεων, που φέρνει στο φως τη συνέχεια της υπόθεσης ακριβώς απο εκεί που την είχαμε αφήσει.






Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x