Stoiximan Super League

Μετά τον Σάχα ποιος;

Η αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Σάχα και μάλιστα χωρίς να καταβάλλει η ΑΕΚ αποζημίωση φέρνει πολλά χαμόγελα. Ο Μανόλο Χιμένεθ, όμως, που βρίσκεται στη Σεβίλλη προβληματίζεται αρκετά καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη σε έναν τερματοφύλακα που αρκετές φορές είχε εκθειάσει. Σε αναζήτηση κι άλλου στόπερ... Κλείνουν σήμερα οι Κάλα και Κάρλος.

Η αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Σάχα και μάλιστα χωρίς να καταβάλει η ΑΕΚ αποζημίωση φέρνει πολλά χαμόγελα. Ο Μανόλο Χιμένεθ, όμως, που βρίσκεται στη Σεβίλλη προβληματίζεται αρκετά καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη σε έναν τερματοφύλακα που αρκετές φορές είχε εκθειάσει.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θεωρεί τον Γιάννη Αραμπατζή έτοιμο να πάρει τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα της Ένωσης. Έτσι ο Χιμένεθ σε συνεργασία με την διοίκηση αρχίσουν να αναζητούν και να κάνουν επαφές για να καλυφθεί η θέση.

Οι περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Σήφης Δασκαλάκης, από τους οποίους έχει προβάδισμα ο πρώτος. Την ίδια στιγμή δεν έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη για τον Γκαλίνοβιτς.

Από το εξωτερικό εξετάζονται λύσεις. Χθες αναπτύχθηκε φήμη για τον Τόνιο της Σανταντέρ (καλός αλλά με υψηλές οικονομικές απαιτήσεις), από την ΠΑΕ όμως δεν επιβεβαιωνόταν.

Ο Σάχα
Ο Αργεντινός γκολκίπερ έφτασε χθες το απόγευμα με τον μάνατζέρ του. Οι πολύωρες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση θα συνεχιστούν σήμερα, με τον Σάχα να λαμβάνει μόνο τα δεδουλευμένα!

Και άλλος στόπερ
Στην αναζήτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά την επικείμενη απόκτηση του Χουάν Κάλα.
Ισπανικό δημοσίευμα επανέφερε χθες στο προσκήνιο τον Αμπραάμ Παθ, ο οποίος όμως, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεών του. Στα υπόψη είναι και ο Ρουμπέν Πουλίδο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση προχωρά το θέμα του Ελφαρ Χέλγκασον. Πρόκειται για επιλογή του Αρναρ Γκρέταρσον και αποτελεί την πιο οικονομική λύση: ούτε 50.000 ευρώ δεν απαιτούνται για τον 21χρονο Ισλανδό στόπερ και την Μπρέινταμπλικ...

Από την «Ενωση» διαψεύδονταν τα σενάρια που δημιουργήθηκαν για ενδιαφέρον για τον Ντουγκλάο, αλλά μάλλον θα ήταν δύσκολο να επιβεβαιωθεί πιθανό ενδιαφέρον για παίκτη της Καβάλας, τη μέρα που αποκαλυπτόταν διάλογος του Σταύρου Αδαμίδη με τον Μάκη Ψωμιάδη... Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να προκύψει ενδιαφέρον αν ο Ντουγκλάο κάνει προσφυγή και μείνει ελεύθερος.

Κλείνουν σήμερα οι Κάλα και Κάρλος
Happy end θα έχει για την ΑΕΚ το μίνι «σίριαλ» που δημιουργήθηκε με τους Κάλα και Χοσέ Κάρλος! Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο Ισπανούς είχαν το αίσιο τέλος που αναμενόταν και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη τα «πουλέν» του Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να γίνουν και επίσημα παίκτες της «Ένωσης»!

Τα «παζάρια» που γίνονταν εδώ και αρκετές μέρες καθυστερούσαν την ολοκλήρωση των μετακινήσεων. Δεν χαλούσαν, ωστόσο, την αισιοδοξία ότι -δεδομένης της… αμοιβαίας διάθεσης των παικτών και του Μανόλο Χιμένεθ να συνεργαστούν- θα βρισκόταν η «χρυσή τομή».

Αυτό, λοιπόν, έγινε την Τρίτη, με την ΑΕΚ να ανεβαίνει ελαφρώς από τις τελευταίες προτάσεις που κατέθεσε (250.000 ευρώ συν μπόνους στον Κάλα και 180.000 ευρώ συν μπόνους στον Χοσέ Κάρλος) και τους δύο παίκτες -αφού πλησίασαν πλέον τις αποδοχές που είχαν και την περασμένη σεζόν στη Σεβίλλη- να συμφωνούν οριστικά για τον ερχομό τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x