Stoiximan Super League

Χώρισαν ΑΕΚ και Σάχα!

Οριστικά «αντίο» στην ΑΕΚ λέει ο Σεμπάστιαν Σάχα! Οι διαπραγματεύσεις της «Ένωσης» με τον Αργεντινό κατέληξαν σε συμφωνία και οδήγησαν στο συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Η λύση του συμβολαίου του «Κινέζου» (χωρίς, μάλιστα, αποζημίωση) ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του -και στην ξένη αγορά.

Οριστικά «αντίο» στην ΑΕΚ λέει ο Σεμπάστιαν Σάχα!

Οι διαπραγματεύσεις της «Ένωσης» με τον Αργεντινό κατέληξαν σε συμφωνία και οδήγησαν στο συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Όσο το δυνατόν πιο… αναίμακτη η κατάληξη για την «Ένωση», που κατάφερε να αποδεσμεύσει τον 32χρονο γκολκίπερ χωρίς αποζημίωση -και εξοφλώντας απλώς τα δεδουλευμένα του (200.000 ευρώ).

Η λύση του συμβολαίου του «Κινέζου» ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ -η οποία απαλλάχθηκε από τις 500.000 ευρώ που έπρεπε να του καταβάλλει για τον επόμενο χρόνο, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον η κατάληξη της προσπάθειάς της να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Saja και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Σάχα με την ΑΕΚ:

2008/09: 35 (Σούπερ Λίγκα), 5 (Κύπελλο), 2 (Europa League)
2009/10: 27 (Σούπερ Λίγκα), 1 (Κύπελλο), 7 (Europa League)
2010/11: 27 (Σούπερ Λίγκα), 6 (Κύπελλο), 6 (Europa League)





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x