Ελλάδα

Επιβεβαιώνουν για Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς οδεύει ολοταχώς προς Μόσχα! Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ. Τι ισχύει για τον παίκτη. Εντείνονται οι προσπάθειες του κόσμου να κρατήσουν την οικογένεια Αγγελόπουλου στην ομάδα. Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο ΣΕΦ και ομαδικό mail στην ΚΑΕ. Διευκρινίσεις για το θέμα Μπουρούση.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς οδεύει ολοταχώς προς Μόσχα! Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε η πληροφορία πως η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ. Οι πρωταθλητές Ρωσίας καταβάλουν τη ρήτρα του 1,3 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» και προσφέρουν στον παίκτη διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ!

Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα μέσα σε μία εβδομάδα από τη στιγμή που κατατέθηκε η πρόταση να κρατήσουν τον παίκτη, αρκεί να του καταθέσουν ισόποση πρόταση. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι μάλλον απίθανο-ειδικά μετά την απόφαση της οικογένειας Αγγελόπουλου να αποχωρήσει-να συμβεί και ο Τεόντοσιτς βρίσκεται μία ανάσα από την ΤΣΣΚΑ.

Ομαδικό mail σε Αγγελόπουλους

Οι προσπάθειες του κόσμου του Ολυμπιακού να κρατήσουν την οικογένεια Αγγελόπουλου στην ομάδα οργανώνονται και εντείνονται. Πέραν του συλλαλητηρίου που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στο ΣΕΦ (19:00), ένα γκρουπ στο facebook καλεί τον κόσμο να στείλει mail στο info@olympiacosbc.gr ζητώντας ομαδικά την παραμονή των ιδιοκτητών στην ΚΑΕ.

Διευκρινίσεις για Μπουρούση

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ένας από τους βασικούς λόγους που ώθησαν την οικογένεια Αγγελόπουλου στην απόφαση να αποχωρήσει από την ΚΑΕ, ήταν και οι αποκαλύψεις για τον Γιάννη Μπουρούση. Από πλευράς διοίκησης διευκρινίζεται πως αυτός δεν ήταν ο λόγος και πως οι αιτίες της απόφασης των ιδιοκτητών αναλύονται εκτενώς στην ανακοίνωση που εξέδωσαν προ ημερών. Πάντως ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα μετά την απολογία του, στην οποία αρνήθηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ ζήτησε συγγνώμη για όσα ανέφερε σε βάρος των ιδιοκτητών στη συνομιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x