Stoiximan Super League

Όλα καλά για Κατάι και Γκρμπιτς

Παίκτες του Ολυμπιακού και με… ιατρική βούλα θα πρέπει να θεωρούνται οι Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά τεστ την Τετάρτη, ενώ επισκέφτηκαν και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Βαλβέρδε αποφασίζει για την τύχη τους πλέον. Αναμονή για Σάντσες, νέα σενάρια για Τζαβέλλα.

Παίκτες του Ολυμπιακού και με… ιατρική βούλα θα πρέπει να θεωρούνται οι Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά τεστ την Τετάρτη, ενώ επισκέφτηκαν και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο 20χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο 23χρονος Μαυροβούνιος μέσος αποδείχτηκαν… ταύροι και έχοντας συμφωνήσει ήδη με τους «ερυθρόλευκους» απομένει απλώς η ανακοίνωση για το τυπικό σκέλος της απόκτησής τους. Πάντως αυτή μπορεί για διαδικαστικούς λόγους να καθυστερήσει κάποιες ημέρες.

Πλέον μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον των δύο παικτών. Ελλείψει θέσεων για μη κοινοτικούς παίκτες, η αρχική πρόθεση είναι να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας ο Κάταϊ και να δοθεί δανεικός ο Γκρμπιτς, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αποφασίσει αφού δει τους παίκτες στου Ρέντη, πιθανώς και στην προετοιμασία της ομάδας, μαζί με τους δανεικούς και τους υπόλοιπους μικρούς των «ερυθρόλευκων».

Αναμονή για Σάντσες

Συνεχίζεται το σκληρό πόκερ μεταξύ Ολυμπιακού και Βαλανσιέν για τον Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να προσφέρουν περισσότερα χρήματα από 2,5-3 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, που καθυστερεί να απαντήσει, πιθανώς περιμένοντας και να προσελκύσει νέους μνηστήρες και να αυξηθεί η τιμή του μέσω των εμφανίσεών του στο Κόπα Αμέρικα.

«Αναθέρμανση» για Τζαβέλλα;

Φήμες θέλουν τις τελευταίες ώρες τον Ολυμπιακό να βλέπει ξανά «ζεστά» την περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα. Η Άιντραχτ φαίνεται να μην υπολογίζει στον παίκτη, ενώ οι απαιτήσεις της εκτιμάται πως πλέον είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι στις αρχές του καλοκαιριού. Οι «ερυθρόλευκοι», που αναζητούν έναν αριστερό μπακ, δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x