Ελλάδα

Φωνή λαού! Θα είναι αρκετή;

Μαζικότατη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στο απογευματινό (19:00) συλλαλητήριο στο ΣΕΦ, προκειμένου να μεταπειστούν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και να παραμείνουν ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Το γκρουπ, που δημιουργήθηκε στο facebook για το σκοπό αυτό (με τίτλο ‘Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi’) αριθμεί ήδη περισσότερα από 6.500 μέλη. Στην Αθήνα ο Ίβκοβιτς. Τι ισχύει για το μέλλον του και τι για τους παίκτες της ομάδας.

Μαζικότατη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στο απογευματινό (19:00) συλλαλητήριο στο ΣΕΦ, προκειμένου να μεταπειστούν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και να παραμείνουν ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.

Το γκρουπ, που δημιουργήθηκε στο facebook για το σκοπό αυτό (με τίτλο ‘Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi’) αριθμεί ήδη περισσότερα από 6.500 μέλη, ενώ εκατοντάδες είναι και τα e-mail που έχουν σταλεί από φίλους της ομάδας στο info@olympiacosbc.gr.

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν το μαζικό αυτό κίνημα σταθεί αρκετό έστω και για να βάλει σε δεύτερες σκέψεις την οικογένεια. Η απογοήτευσή τους είναι δεδομένη, ενώ ακόμη και τώρα δεν λείπει μία μειοψηφία που τους ασκεί σκληρή κριτική και δεν θεωρεί τόσο μεγάλο πλήγμα την αποχώρησή τους. Ελπίδα της μεγάλης πλειονότητας του ερυθρόλευκου κόσμου είναι να αλλάξουν για δεύτερη φορά γνώμη και να παραμείνουν στο λιμάνι. Για την ώρα, πάντως, τηρούν απόλυτη σιγή ιχθύος κι εκείνοι που τους γνωρίζουν προσωπικά αναφέρουν πως δεν συνηθίζουν να αλλάζουν εύκολα στάση. Ίδωμεν…

Έρχονται «Ντούντα» και Ραζνιάτοβιτς

Στην Αθήνα αναμένονται εντός της ημέρας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα ενημερωθεί από τη διοίκηση για τις διαθέσεις της και μετα τωρινά δεδομένα περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να αποχωρήσει ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Ο μάνατζέρ του, που εκπροσωπεί τους Σπανούλη, Νίλσεν και Κέσελ, θα συζητήσει για το μέλλον των πελατών του.

Ο Σπανούλης φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Εφές Πίλσεν, ο Νίλσεν είναι στόχος της Βαλένθια και ο Κέσελ της Μάλαγα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουρούσης αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα, ενώ εκτός σοβαρότατου απροόπτου ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για να κρατήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχεται να πληρώσει τη ρήτρα των 1,3 εκατ. ευρώ και οι Κυπελλούχοι δεν προτίθενται να καταθέσουν ισόποση πρόταση με αυτή της ρωσικής ομάδας, που ξεπερνά τα 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Προς Γαλατάσαραϊ οδεύει ο Τζαμόν Γκόρντον, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει στα χέρια του την εξαιρετική πρόταση της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και μοιάζει απίθανο να βρει τα ίδια χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x