Stoiximan Super League

Στην Αθήνα ο Δασκαλάκης

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σήφη Δασκαλάκη στον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα ο 29χρονος τερματοφύλακας, που αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια. Ετοιμάζεται πρόταση στην Άιντραχτ για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. «Δεν είμαστε κοντά για Σάντσες», δήλωσε ο μάνατζέρ του. Ποια η εναλλακτική λύση που υπάρχει.

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σήφη Δασκαλάκη στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, ειδοποιήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» να έρθει στην Αθήνα κι αυτός πήρε το πρώτο αεροπλάνο φτάνοντας το πρωί στην πρωτεύουσα. Θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ κι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα υπογράψει, πιθανότατα για τρία χρόνια.

Με την απόκτηση του Δασκαλάκη συμπληρώνεται η τριπλέτα των τερματοφυλάκων των πρωταθλητών, που απαρτίζεται ακόμη από τον Φράνκο Κοστάντσο και τον Μπάλας Μέγερι.

Πιο κοντά σε Τζαβέλλα

Πρόταση στην Άιντραχτ για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός. Η γερμανική ομάδα έχει μειώσει τις απαιτήσεις της στις 700-800.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται λογικό από τους «ερυθρόλευκους». Δεν αποκλείεται μάλιστα η μεταγραφή να κλείσει και πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ, που έχει κασέ κοντά στις 500.000 ευρώ, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με το σύλλογο της Φρανκφούρτης.

«Δεν είμαστε κοντά σε συμφωνία…»

Συνεχίζονται οι… οριακές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλανσιέν για τον Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, δεν δείχνουν διάθεση να ανέβουν περισσότερο για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και επί της παρούσης η ομάδα του δεν έχει άλλη συγκεκριμένη πρόταση. Η Βαλανσιέν επιμένει να ζητεί 2,8-3 εκατ. ευρώ και τα παζάρια συνεχίζονται. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία και δεν βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου, Κριστόφ Μονγκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη του σαν εναλλακτική λύση, αν δεν προχωρήσει του Σάντσες, τον Σαρλ Καμπορέ. Ο 23χρονος άσος από την Μπουρκίνα Φάσο (με γαλλικό διαβατήριο) έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, αλλά μπορεί να αποκτηθεί από τη Μαρσέιγ, που χθες απέκτησε για τη θέση του τον Αλού Ντιαρά από την Μπορντό. Ο Καμπορέ είχε φέτος 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Champions League.

Υπογράφουν…

Σήμερα αναμένεται να υπογράψουν στον Ολυμπιακό οι Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς συμβόλαια τετραετούς διάρκειας. Για τον 20χρονο μέσο υπάρχει μία εκκρεμότητα για τον τρόπο αποπληρωμής της Βοϊβοντίνα, αλλά το θέμα θα διευθετηθεί, ενώ για τον 22χρονο επιθετικό υπάρχει πλήρης συμφωνία με τη Μόγκρεν. Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους και θα είναι ξανά στην Αθήνα για την πρώτη προπόνηση. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις θέσεις ξένων με τους Πάντελιτς, Φέισα, Σουμπίνιο, Βάντερσον και Λεάντρο ενώ εκκρεμεί και η υπόθεση του Σάντσες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει για την τύχη των δύο νεαρών παικτών. Το πιθανότερο είναι να δοθούν δανεικοί οι δύο Βραζιλιάνοι, ίσως και ο Σουμπίνιο. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις προπονήσεις στην Αθήνα, πιθανώς και μετά την προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x