Κινηματογράφος

«Καλπάζει» ο Σπίλμπεργκ!

Αυτά κάνουν όταν συνεργάζονται -στα λυρικά, πολεμικά φιλμ- Σπίλμπεργκ και Καμίνσκι… Θαύματα! Το War Horse, του πιο πολυάσχολου Σπίλμπεργκ των τελευταίων ετών, «καλπάζει» προς τις αίθουσες και το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία και τη μουσική -που υπογράφει ο Τζον Ουίλιαμς- είναι φοβερό! Δείτε το στο www.sport-fm.gr, όπως και ένα -επίσης… ολόφρεσκο- teaser της animation ταινίας, Brave!

Αυτά κάνουν όταν συνεργάζονται -στα λυρικά, πολεμικά φιλμ- Σπίλμπεργκ και Καμίνσκι

Θαύματα!

Το War Horse, του πιο πολυάσχολου Σπίλμπεργκ των τελευταίων ετών, «καλπάζει» προς τις αίθουσες (πρεμιέρα στις 28 Δεκεμβρίου) και το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία και τη μουσική -που υπογράφει ο Τζον Ουίλιαμς- είναι φοβερό!

Δείτε το στο www.sport-fm.gr, όπως και ένα -επίσης… ολόφρεσκο- teaser της animation ταινίας, Brave!



Σε απόλυτο κοντράστ με την έτερη -πολύ πιο μεγαλεπήβολη- δουλειά του Σπίλμπεργκ, τις περιπέτειες του Τεν Τεν, το War Horse πραγματεύεται την ιστορία του Τζέρεμι Ίρβαϊν, που… καταμεσής του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει τον αγαπημένο του φίλο, το άλογο Άλμπερτ!

Στο δρόμο του θα βρεθούν Βρετανοί αξιωματικοί, Γερμανοί εχθροί, Γάλλοι χωρικοί, εμπόδια και εμπειρίες ζωής…

Βασισμένο στο ομότιτλο, θεατρικό έργο του Μάικλ Μορπούγκο, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στις σκηνές του λονδρέζικου West End, το War Horse επιμελήθηκε για το στούντιο της Dreamworks o Λι Χολ, βραβευμένος με Όσκαρ για το Μπίλι Έλιοτ, ενώ στο καστ υπάρχουν τα ονόματα των Μπένεντικτ Κούμπερμπατς, Τομ Χίντλστον, Έντι Μάρσαν, Έμιλι Γουάτσον, Ντέιβιντ Τίουλις και Ντέιβιντ Κρος.

Δείτε, επίσης, ένα… ολόφρεσκο teaser της animation ταινίας, Brave (πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2012)



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x