Stoiximan Super League

Εννιά γκολ… για να περάσει η ώρα!

Ούτε «τεστ», ούτε «ευκαιρία» για δοκιμές απλά ένα χαλαρό φιλικό για «ξεμούδιασμα». Τέτοιο χαρακτήρα είχε η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον τοπικό Ιπποκράτη (9-0) στη Σουρωτή, με τον Λάζλο Μπόλονι να δίνει -κατά βάση- χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες κι αυτούς να στέλνουν συνολικά εννιά φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ούτε «τεστ», ούτε «ευκαιρία» για δοκιμές απλά ένα χαλαρό φιλικό για «ξεμούδιασμα».

Τέτοιο χαρακτήρα είχε η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον τοπικό Ιπποκράτη (9-0) στη Σουρωτή, με τον Λάζλο Μπόλονι να δίνει -κατά βάση- χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες κι αυτούς να στέλνουν συνολικά εννιά φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πώς «μοιράστηκαν» αυτά; Χατ-τρικ πέτυχε ο Παπαδόπουλος, δύο ο Γεωργίου και από ένα οι Δεμηρτζόγλου, Κωστικίδης, Μωϋσιάδης και Κουρδάκης.

Περίπου 200 άτομα παρακολούθησαν το ματς, ανάμεσά τους οι Ζαγοράκης, Ποικιλίδης και Ραπτόπουλος από τη διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η ενδεκάδα του α’ ημιχρόνου: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης. Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας, Τσουκαλάς, Δεμηρτζόγλου, Κουτσιανικούλης, Ρομπέρ, Παπάζογλου.

Και του δεύτερου: Γλύκος, Ιντζίδης, Κουρδάκης, Πετρίσεβιτς, Σακελλαρίου, Κωστικίδης, Κίτσιου, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Μωϋσιάδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x