Θανάσης Ράλλης

Ασταμάτητο κομματικό sex

Το Heartbreak Hotel ψάχνει και βρίσκει κίνητρα πίσω από τις αποφάσεις των βουλευτών.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Είναι ωραίο πράγμα στη ζωή να κάνεις κάτι επειδή έχεις συγκεκριμένο λόγο και να έχεις σκεφτεί επίσης τις συνέπειες που θα έχει αυτή σου η πράξη για σένα αλλά και για τους άλλους. Σπάνια βέβαια το κάνουμε, αλλά είναι ωραία σκέψη να ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν συμφωνείτε;

I did all for the Nookie…

Είναι επίσης ωραίο να παραδέχεσαι ότι είχες κάποιο στόχο. Είχες ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Είχες πιστέψει ότι αυτό που θα κάνεις κάπου θα οδηγήσει. Ήταν προσωπική σου επιλογή ρε παιδάκι μου. Και το έκανες μετά από σοβαρή σκέψη και όχι επιπόλαια. Και ας ήταν το αντάλλαγμα μηδαμινό. Ας ήταν το πιο ανόητο πράγμα του κόσμου. Τουλάχιστον θα είχες πείσει τον εαυτό σου. Και αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, τότε μπορείς εύκολα να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου.

Τα έκανες όλα για το Nookie. Δεκτό και αυτό.

So you can take the cookie…

Ας μπούμε λοιπόν στη θέση των ανθρώπων που μαζεύονται σε ένα μεγάλο κίτρινο κτίριο εκεί στο κέντρο της Αθήνας. Χαζογελάνε, χτυπούν παλαμάκια, μιλάνε σαν ρομπότ, εκνευρίζονται για πράγματα που δεν θα έπρεπε να εκνευρίζονται και θυμίζουν πάρα πολύ κακοσχεδιασμένα καρτούν περασμένων δεκαετιών.

Ξέρουν γιατί πράγμα αποφασίζουν; Ξέρουν αν αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους; Ξέρουν πως επηρεάζει τον κόσμο και την καθημερινότητα του; Η απάντηση είναι όχι και αυτό γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι συνταξιούχοι με τα καλύτερα χρόνια πίσω τους και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους εξασφαλισμένα για πολλά πολλά χρόνια.

Η σπίθα για ζωή έχει χαθεί εδώ και καιρό από τα μάτια τους και οι συνθήκες που αποτελούν τα συστατικά για μια καλύτερη ζωή δεν τους είναι πλέον γνωστές.

Αυτές οι συνθήκες κάθονται σκονισμένες σε παλιές αναμνήσεις, που στην καλύτερη περίπτωση επιστρέφουν ξεθωριασμένες για πολύ λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται δίνοντας τη θέση τους σε μία ρεαλιστική από τη μία πλευρά, αλλά χωρίς καμία αίσθηση ανθρωπιάς, αντιμετώπιση της ζωής.

Nookie=Sex

Αν δεν το ξέρατε, τώρα μαθαίνετε τι είναι το Nookie. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι εκλεγμένοι μας τα κάνουν όλα αυτά επειδή θέλουν sex. Όχι απαραίτητα κανονικό sex. Αλλά κομματικό sex. Το κανονικό δεν μας νοιάζει. Κομματικό sex. Από αυτό που δίνει ανεπανάληπτους οργασμούς σε αυτούς που το εξασκούν. Οργασμοί που προκαλούνται από το βάδισμα πάνω στην κομματική γραμμή. Αβάδιστα.

Αυτήν που έμαθαν να ακολουθούν από τα πρώτα τους βήματα. Από το πανεπιστήμιο ακόμα όταν οργανώνονταν σε ομάδες που δεν έδιναν καμία σημασία στο πρόσωπο. Έβαζαν πάνω από όλα το κόμμα. Και μπράβο τους. Και άντε και στο διάολο τώρα όλοι μαζί.

Ουπς. Συγνώμη για τις εκφράσεις μου. Ανακαλώ άμεσα, γιατί σκέφτομαι ότι η χαρά των πολλαπλών οργασμών είναι μεγαλύτερη από το κοινό καλό.

Εσείς τι θα διαλέγατε ανάμεσα σε έναν πολλαπλό οργασμό και στη βοήθεια σε γριούλα να περάσει το δρόμο; Το παράδειγμα μπορεί να αποτελεί χαρακτηριστικά επιτηδευμένο λαϊκισμό, αλλά αφού τόσοι και τόσοι τον υιοθετούν κάτι θα ξέρουν.

Είναι όλοι οι βουλευτές ίδιοι; Όχι βέβαια. Λυγίζουν όμως όλοι στο τέλος; Ναι. Με διαφορετικά κίνητρα μεν αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Και όταν το αποτέλεσμα χτυπάει τους πολλούς, αυτό που όλοι πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε διαφορετικοί από αυτούς.

Να αλλάξουμε εμείς πριν μας αλλάξουν αυτοί. Να γίνουμε κάτι που δεν θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν με συμβατικά μέσα.

Δεν ξέρω πως, αλλά όταν περίμενα στη σειρά μου σήμερα στο ATM και ένας τύπος με σκούντηξε φιλικά για να μου πει ότι είχα έρθει πιο πριν και έπρεπε να ήμουν μπροστά από αυτόν, σκέφτηκα ότι κάτι μπορεί να γίνει.

Ας είναι. Κάθε μέρα που είμαστε ζωντανοί σε αυτό τον κόσμο που θα προτιμούσε να είμαστε νεκροί ή άντε το πολύ πολύ ζόμπι, μας δίνει την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Και τι ωραία που είναι τα νέα ξεκινήματα ε;



Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x