Stoiximan Super League

Ψήφισαν… Ψωμιάδη!

Η ιστορία θα τους κρίνει… Μάλλον θα πικράνουν τους υγειώς σκεπτόμενους φίλους του «Γηραιού» τα αποτελέσματα του Ερασιτέχνη Ηρακλή αναφορικά με το ενδιαφέρον της πλευράς Ψωμιάδη να αναμειχθεί στα διοικητικά της ομάδας.

Η ιστορία θα τους κρίνει…

Μάλλον θα πικράνουν τους υγειώς σκεπτόμενους φίλους του «Γηραιού» τα αποτελέσματα του Ερασιτέχνη Ηρακλή αναφορικά με το ενδιαφέρον της πλευράς Ψωμιάδη να αναμειχθεί στα διοικητικά της ομάδας.

Η συμμετοχή ήταν μεν μικρή (μόλις 412 μέλη συμμετείχαν στην διαδικασία) αλλά ήταν σχεδόν καθολική, αφού η συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε υπέρ του να ανοίξει ο… δρόμος στους επενδυτές της Καβάλας.

Υπέρ της συγκεκριμένης… προοπτικής τάχθηκαν 298 άτομα, 102 κατά, ενώ -αν και μικρή σημασία έχει πλέον- βρέθηκαν 9 λευκά και 3 άκυρα.

«Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…» Χωρίς καμία συναίσθηση της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου που αντιπροσωπεύουν, οι διοικούντες τον Ηρακλή είναι έτοιμοι να παραδώσουν τον «Γηραιό» στα χέρια καταζητούμενων και μπλεγμένων στο σκάνδαλο Koriopolis! Απίστευτα πράγματα! Μπροστά στο δίλλημα να παραμείνουν με «ψηλά το κεφάλι» ή να συνεχίσουν στην πρώτη κατηγορία μέσω… Καβάλας, τάχθηκαν υπέρ της προοπτικής Ψωμιάδη!

Οι… κύριοι που η μοίρα και οι κακοί χειρισμοί του παρελθόντος τους έφεραν στο… τιμόνι του Ηρακλή βρήκαν τη λύση για την επόμενη μέρα. Να συναινέσουν στον αφανισμό της Καβάλας, της οποίας τη θέση προβλέπεται βάσει σχεδίου να πάρουν. Αλλά σε ποιο σχέδιο αναφερόμαστε; Εκείνο που δεδομένων των εξελίξεων στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες, φαίνεται πως θ’ αφήσει στον «αέρα» τον «Γηραιό» και έκθετους ηθικά τους ίδιους στα μάτια του κόσμου. Πού να το πεις και που να σε πιστέψουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x