Ελλάδα

«Κόλπο γκρόσο» για Φώτση

Στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αντώνη Φώτση. Ενώ τα σενάρια ήθελαν τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ να τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και αναμένονταν μόνο οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τελικά, ο 30χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου!

Στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αντώνη Φώτση.

Ενώ τα σενάρια ήθελαν τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ να τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και αναμένονταν μόνο οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τελικά, ο 30χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου το βράδυ της Παρασκευής! Το συμβόλαιο του "Μπάτμαν" θα είναι διετούς διάρκειας.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την άφιξη του Φώτση, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή μας στη θέση «4». Είναι παίκτης με μεγάλο βάθος και διεθνή εμπειρία και έχει παίξει σε ομάδες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους. Αυτό που μας έκανε πάντα εντύπωση είναι η ικανότητα του να βελτιώνει την απόδοση όλης της ομάδας, γιατί ξέρει καλά ποιες είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν μία ομάδα να βελτιωθεί και να γίνει επιτυχημένη. Ελπίζουμε από αυτή τη χρονιά και για τα δύο επόμενα χρόνια να επιβεβαιώσει αυτά του τα χαρακτηριστικά», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Αρμάνι.

Οι λόγοι της… ανατροπής, πιθανότατα, έχουν να κάνουν με το οικονομικό και με μία πρόταση των Μιλανέζων στον Φώτση μεγαλύτερη τους ένος εκατομμύριου ευρώ που φέρονταν να του προσέφεραν οι Καταλανοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x