Τένις

Ναδάλ εναντίον... όλων

Ούτε ο τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο. Ούτε η «έδρα» του αντιπάλου. Ούτε το πρώτο χαμένο σετ... Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να φράξει το δρόμο του Ράφα Ναδάλ προς την πέμπτη του παρουσία σε τελικό του Γουίμπλεντον. Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-1 σετ του Άντι Μάρεϊ και στον τελικό της Κυριακής θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον .

Ούτε ο τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο. Ούτε η «έδρα» του αντιπάλου. Ούτε το πρώτο χαμένο σετ... Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να φράξει το δρόμο του Ράφα Ναδάλ προς την πέμπτη του παρουσία σε τελικό του Γουίμπλεντον. Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 3-1 σετ του Άντι Μάρεϊ και στον τελικό της Κυριακής θα διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο και δεύτερο συνεχή στο βρετανικό Grand Slam απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σκωτσέζος, νούμερο 4 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ μπροστά στο κοινό του με 7-5, αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ ήταν απλώς ασταμάτητος και κυριάρχησε στα επόμενα τρία με 6-2, 6-2 και 6-4, σε ένα ματς που διήρκεσε τρεις ώρες παρά ένα λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x