Stoiximan Super League

«Σκληρή δουλειά»

Το πρόγραμμα που τους περιμένει τις προσεχείς ημέρες ανέλυσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους προειδοποίησε ότι θα είναι σκληρές οι προπονήσεις, αφού τα παιχνίδια ξεκινούν νωρίς και πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της. Έρχονται μειώσεις. Πατέρας: «Να ορίσει ο Γόντικας εκπρόσωπό μου στο Δ.Σ.». Εγγυητής ο Βαρδινογιάννης

Το πρόγραμμα που τους περιμένει τις προσεχείς ημέρες ανέλυσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τους προειδοποίησε ότι θα είναι σκληρές οι προπονήσεις, αφού τα παιχνίδια ξεκινούν νωρίς και πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε νωρίς τους αγώνες μας. Ξέρετε όλοι ότι στο τέλος του μήνα έχουμε παιχνίδι που θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας», τόνισε ο Φερέιρα, για να προσθέσει:

«Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Θέλω το 100% στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα για τη συνέχεια. Θα δώσουμε και κάποια φιλικά για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Θα δουλέψουμε και στη φυσική κατάσταση με μπάλα για να μπείτε γρήγορα σε ένα ρυθμό».

Βέβαια ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει το ίδιο ρόστερ στα προκριματικά του Champions League, αφού αναμένεται στις μέρες που ακολουθούν να αποχωρήσουν τόσο ο Τζιμπρίλ Σισέ, όσο και ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και να επιστρέψουν οι Έλληνες διεθνείς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Φερέιρα, οι «πράσινοι» θα κάνουν διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και θα γευματίζουν μαζί, μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έρχονται μειώσεις

Εκτός από τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη, στους οποίους έχουν προταθεί μειώσεις στις ετήσιες απολαβές του, εσχάτως παρόμοια κίνηση έχει γίνει και για τον Σεντρίκ Καντέ. Όπως αναφέρει η Sportday, οι διοικούντες των «πράσινων» θέλουν να ρίξουν τα χρήματα που παίρνει ο αμυντικός από το Μάλι στις 400.000 ευρώ το χρόνο, με τον παίκτη να μην παρουσιάζεται θετικός μέχρι στιγμής σε αυτό το ενδεχόμενο. Αν τελικά δεν προκύψει συμφωνία, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν σκέψεις να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού τον υπολογίζει ο Φερέιρα, αλλά σε περίπτωση που έρθει πρόταση για την απόκτησή του, τότε μόνο παραχωρείται.

«Να ορίσει ο Γόντικας εκπρόσωπό μου στο Δ.Σ.»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ως εκπρόσωπός του εξήγησε ο Νικόλας Πατέρας στο περιβάλλον του. Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» μάλιστα τόνισε ότι δεν έχει βρει αντικαταστάτη του και αφήνει το θέμα στα χέρια του Δημήτρη Γόντικα.

«Επικοινώνησα με τον Δημήτρη Γόντικα για να του πω ότι ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Δ.Σ., πικραμένος από την ένταση που επικρατούσε και τους έντονους διαλόγους που υπήρχαν σε προηγούμενα Δ.Σ. Ζήτησα λοιπόν από τον Γόντικα να ορίσει όποιον θέλει αυτός ως εκπρόσωπό μου» ήταν τα λόγια του Νικόλα Πατέρα στο στενό του περιβάλλον.

Εγγυητής ο Βαρδινογιάννης

Ρόλο εγγυητή θα έχει για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αυτό ανέφερε πέρυσι σε ανακοίνωσή του, όταν απηύθυνε κάλεσμα για πώληση των μετοχών του και το επανέλαβε και όταν έκανε γνωστό ότι θα δώσει το 25% των μετοχών δωρεάν. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού περιμένει να υπάρξει ένας ισοσκελισμός στα έσοδα-έξοδα και εφόσον δει όμως ότι πλησιάζει η ΠΑΕ τον στόχο να μειώσει το έλλειμμα, σκοπεύει να βάλει ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ.

*Ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους ψάχνουν Χρήστος Μελίσσης και Ορέστης Καρνέζης. Ο πρώτος δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ ο δεύτερος θέλει να πάει κάπου που θα έχει συμμετοχές, αφού στον Παναθηναϊκό προορίζεται ως τρίτη επιλογή, πίσω από τους Αλέξη Τζόρβα και Στέφανο Κοτσόλη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x