Ελλάδα

Η «Μπάρτσα» θέλει Σπανούλη και... αντι-Φώτση

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που φέρουν την Μπαρτσελόνα να έχει σαν μεγάλο στόχο τον Βασίλη Σπανούλη. Η «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Λαρισαίο γκαρντ, αλλά παραθέτει τις δυσκολίες για την απόκτησή του με κυριότερη το κασέ του (2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο) που δεν προτίθενται να καλύψουν οι νταμπλούχοι Ισπανίας.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που φέρουν την Μπαρτσελόνα να έχει σαν μεγάλο στόχο τον Βασίλη Σπανούλη. Η «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Λαρισαίο γκαρντ, αλλά παραθέτει τις δυσκολίες για την απόκτησή του με κυριότερη το κασέ του (2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο) που δεν προτίθενται να καλύψουν οι νταμπλούχοι Ισπανίας. Η εφημερίδα θεωρεί πως τα δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό δεν θα σταθούν εμπόδιο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να απαλλαγούν από τις υψηλές αποδοχές του.

Όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του μάνατζερ του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ο πελάτης του προτίθεται να μείνει (πιθανώς ακόμη και με μείωση συμβολαίου) υπό την προϋπόθεση πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, μετά την απώλεια του Αντώνη Φώτση, η Μπαρτσελόνα αναζητεί έναν παίκτη για τη θέση ‘4’. Τα σενάρια πολλά... Από τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης), μέχρι τον Τζάντσον Ουάλας της Γκραν Κανάρια και τον Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ της Εστουντιάντες και από τον ελεύθερο Μίλκο Μπιέλιτσα μέχρι τους Ματσέι Λάμπε και Βιτάλι Φριτζόν της Ούνιξ Καζάν και της Χίμκι αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x