Stoiximan Super League

Δεύτερος πολυτιμότερος στο MLS ο Τζορτζ Τζον

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του αμερικανικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε ο Τζορτζ Τζον. Ο αμυντικός του Ντάλας υπολείπεται μόνο του Τιερί Ανρί των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, έχοντας σημειώσει άνοδο πέντε θέσεων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του αμερικανικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε ο Τζορτζ Τζον.

Ο αμυντικός του Ντάλας υπολείπεται μόνο του Τιερί Ανρί των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, έχοντας σημειώσει άνοδο πέντε θέσεων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ο 24χρονος σέντερ μπακ, τον οποίο έχει στις επιλογές του ο Φερνάντο Σάντος για την Εθνική Ελλάδος, σημείωσε το δεύτερο τέρμα του τη φετινή σεζόν και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει με σκορ 4-0 των Πόρτλαντ Τίμπερς.

O Σάντος είχε καλέσει τον Τζορτζ Τζον για το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ισημερινό, το οποίο διεξήχθη στις 7 Ιουνίου, αλλά ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να δοκιμαστεί στην προπόνηση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ μπακ ελπίζει να συμπεριληφθεί στις επιλογές του Σάντος για τον επόμενο φιλικό αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, που είναι προγραμματισμένος για τις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x