Αγγλία

Κόουλ: «Δεν μετράει η ηλικία»

Την άποψή του ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει όλα τα φόντα να πετύχει στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 33 ετών, εξέφρασε ο Άσλεϊ Κόουλ. Ο αμυντικός των «μπλε» τόνισε επίσης ότι όλοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου οφείλουν να σέβονται τον Πορτογάλο προπονητή, όπως και κάθε άλλο τεχνικό που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Την άποψή του ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει όλα τα φόντα να πετύχει στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 33 ετών, εξέφρασε ο Άσλεϊ Κόουλ.

Ο αμυντικός των «μπλε» τόνισε επίσης ότι όλοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου οφείλουν να σέβονται τον Πορτογάλο προπονητή, όπως και κάθε άλλο τεχνικό που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

«Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Έχει την απαιτούμενη εμπειρία από τη θητεία του στην Πόρτο, έναν μεγάλο σύλλογο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων ο 31χρονος μπακ, προσθέτοντας:

«Ελπίζουμε να φέρει δόξα στην Τσέλσι και δεν θεωρώ ότι η ηλικία είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε, δε νομίζω ότι το σκέφτονται οι παίκτες. Είναι ο προπονητής μας και πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παλεύουμε για αυτόν.

Όποιος τεχνικός και να έρχεται πρέπει να τον σέβεσαι, δεν είμαστε παιδιά, όλοι νομίζουν ότι είναι εγωιστές οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, αλλά δεν είμαστε και πρέπει να ξανακάνουμε την ομάδα αυτή που ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια και να κατακτήσουμε τρόπαια».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x