Ελλάδα

«Να πιάσουμε τους πρώτους στη λίστα»

Την πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελή Γαμπιεράκη, να λειτουργεί ο σύλλογος με επαγγελματισμό, οργάνωση, σοβαρότητα και κυρίως συνέπεια σε όλους τους τομείς, ήρθε να επιβεβαιώσει η λίστα με τις πληρωμές των ομάδων που κοινοποίησε ο ΠΣΑΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με τους πιο φερέγγυους, με τον κ. Γαμπιεράκη να δηλώνει πως στόχος είναι η… πρωτιά στον εν λόγω πίνακα.

Την πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελή Γαμπιεράκη, να λειτουργεί ο σύλλογος με επαγγελματισμό, οργάνωση, σοβαρότητα και κυρίως συνέπεια σε όλους τους τομείς, ήρθε να επιβεβαιώσει η λίστα με τις πληρωμές των ομάδων που κοινοποίησε ο ΠΣΑΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με τους πιο φερέγγυους –πίσω από Παναθηναϊκό και Ίκαρο Καλλιθέας- έχοντας τακτοποιήσει στο μεγαλύτερο μέρος τους τις οφειλές προς του αθλητές. Αυτό ωστόσο δεν προκαλεί εφησυχασμό με τον κ. Γαμπιεράκη να δηλώνει πως στόχος είναι η… πρωτιά στην συγκεκριμένη λίστα:

«Αφού έχουμε υγεία και ευλογία, αισιοδοξούμε, με σωστές κινήσεις, συνέπεια και συνέχεια, του χρόνου να πιάσουμε τους πρώτους στη λίστα. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x