Stoiximan Super League

J&P ΑΒΑΞ: Ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με τον Πανιώνιο!

Επιστολή, που αλλάζει άρδην το σκηνικό και προκαλεί -λογικότατα- αμέτρητα ερωτήματα στον κόσμο του Πανιωνίου, αναμένεται να στείλει (μέσα στη μέρα) στην κυανέρυθρη ΠΑΕ η εταιρεία J&P ΑΒΑΞ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η J&P ΑΒΑΞ θα ξεκαθαρίζει σε αυτή ότι: «…η εταιρεία και οι βασικοί της μέτοχοι, ουδέποτε έχουν αναμιχθεί ή ασχοληθεί με τον Πανιώνιο»!

Επιστολή, που αλλάζει άρδην το σκηνικό και προκαλεί -λογικότατα- αμέτρητα ερωτήματα στον κόσμο του Πανιωνίου, αναμένεται να στείλει (μέσα στη μέρα) στην κυανέρυθρη ΠΑΕ η εταιρεία J&P ΑΒΑΞ, που φερόταν, τελικά, να βρίσκεται πίσω από την πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου της Νέας Σμύρνης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η J&P ΑΒΑΞ θα ξεκαθαρίζει σε αυτή ότι: «…η εταιρεία και οι βασικοί της μέτοχοι, ουδέποτε έχουν αναμιχθεί ή ασχοληθεί με τον Πανιώνιο»!

Θυμίζουμε ότι, τον τελευταίο καιρό το όνομα του κ. Παρασκευαϊδη ακουγόταν εντονότατα…

Φυσικά, πλέον, πολύ πιο έντονα, όμως, το ερώτημα που εγείρεται είναι το εξής: «Ποιοι είναι, τελικά, πίσω από την πρόταση;»

Μένει να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει στην αυριανή -αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον- Γενική Συνέλευση, στην οποία, μάλιστα, πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τοποθετηθεί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης(!) και να ζητήσει τη σύσταση νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x