Stoiximan Super League

Ζαϊρί: «Γαλλία ή ΠΑΟΚ»!

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί παραδέχτηκε με δηλώσεις του στη SportDay ότι έχει πρόταση από τον… ορεξάτο (μεταγραφικά) ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε, όμως, πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με μία γαλλική ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση από Ελλάδα! «Είχε πρόταση από ΠΑΟΚ ο Σονκό», ο μάνατζερ του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί παραδέχτηκε με δηλώσεις του στη SportDay ότι έχει πρόταση από τον… ορεξάτο (μεταγραφικά) ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε, όμως, πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με μία γαλλική ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση από Ελλάδα!

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με μία γαλλική ομάδα. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία δεν αποκλείεται να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής την καλύτερη πρόταση μου την έχει κάνει ο ΠΑΟΚ. Ξέρω πολλά πράγματα για τον ΠΑΣ, αφού εκεί παίζει ο φίλος μου ο Τάσος (Πάντος) και τον παρακολουθώ», είπε ο Μαροκινός, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Μιλά ο Φλωρίδης

Την πρόθεση να ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου για την πρόταση να αποκτήσει τις μετοχές του ΠΑΟΚ έχει ο Βασίλης Φλωρίδης. Η υπόθεση οδεύει προς ναυάγιο, αφού δεν δόθηκαν εγγυήσεις για την κατάθεση των επτά εκατομμυρίων ευρώ και αφότου η διοίκηση της ΠΑΕ είχε εκφράσει αμφιβολίες για τον επιχειρηματία μετά από κάποια στοιχεία που έμαθε για εκείνον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x