Stoiximan Super League

«Διαζύγιο» Καούνου-Παναιτωλικού

Τη λύση της συνεργασίας του, κοινή συναινέσει, με τον Βαγγέλη Καούνο έκανε γνωστή σήμερα, με μια λιτή ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός. Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βοήθησε την ομάδα του Αγρινίου να τερματίσει στην πρώτη θέση της Football League και να κατακτήσει την άνοδο, πετυχαίνοντας 6 τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Τη λύση της συνεργασίας του, κοινή συναινέσει, με τον Βαγγέλη Καούνο έκανε γνωστή σήμερα, με μια λιτή ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός.

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βοήθησε την ομάδα του Αγρινίου να τερματίσει στην πρώτη θέση της Football League και να κατακτήσει την άνοδο, πετυχαίνοντας 6 τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Στη 15ετή καριέρα του, ο Έλληνας στράικερ φόρεσε τις φανέλες των Αναγέννησης Άρτας, Κοζάνης, SKODA Ξάνθης, Εθνικού Αστέρα, Καλλιθέας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτας και Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καούνος έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x