Stoiximan Super League

Τόμας και με τη… βούλα

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα πλέον ο Γουέιν Τόμας. Ο Άγγλος αμυντικός που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Γιώργο Δώνη, άφησε καλές εντυπώσεις και «κέρδισε» με το… σπαθί του τη μεταγραφή του στο σύλλογο του Περιστερίου. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 32χρονος παίκτης έχει διάρκεια έναν χρόνο.

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα πλέον ο Γουέιν Τόμας.

Ο Άγγλος αμυντικός που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Γιώργο Δώνη, άφησε καλές εντυπώσεις και «κέρδισε» με το… σπαθί του τη μεταγραφή του στο σύλλογο του Περιστερίου.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 32χρονος παίκτης έχει διάρκεια έναν χρόνο.

«Θέλω όλη αυτή την εμπειρία μου να την προσφέρω στον Ατρόμητο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της» δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Τόμας και πρόσθεσε: «Πιστεύω κι εύχομαι να προσφέρω στον Ατρόμητο που είναι ένα υπέροχο club και ο στόχος μας πρέπει να είναι τα πλέι –οφ και η έξοδός μας στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas). Ο Άγγλος αμυντικός, ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Τρίτη αφού προηγουμένως είχε «τσεκαριστεί» σε πολλούς αγώνες, μέσω DVD, από το τεχνικό επιτελείο και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, και την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι για να κάνει προπονήσεις. Σήμερα το μεσημέρι, και αφού προπονήθηκε κανονικά το πρωί, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Γουέιν Τόμας, που από την πρώτη κιόλας προπόνηση άφησε καταπληκτικές εντυπώσεις στον προπονητή Γιώργο Δώνη με αποτέλεσμα να ανάψει σχεδόν αμέσως το πράσινο φως, δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα κι εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το φανταστικό κλίμα που υπάρχει. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν εξαιρετικά από την πρώτη κιόλας προπόνηση και όλα είναι υπέροχα. Αισθάνομαι ότι είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, νιώθω ολοκληρωμένος και το μυαλό μου είναι πιο ώριμο. Θέλω όλη αυτή την εμπειρία μου να την προσφέρω στον Ατρόμητο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ο προπονητής και περιμένω πλέον με πάρα πολύ ενθουσιασμό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έρχομαι στην Ελλάδα για να ζήσω την κουλτούρα της και να απολαύσω τον πολιτισμό της, παράλληλα είναι ένα test για τον εαυτό του για να δω πως θα είμαι απέναντι στους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας.

Πιστεύω κι εύχομαι να προσφέρω στον Ατρόμητο που είναι ένα υπέροχο club και ο στόχος μας πρέπει να είναι τα πλέι –οφ και η έξοδός μας στην Ευρώπη».

Ο Γουέιν Τόμας έχει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, αφού έχει παίξει για σειρά ετών στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα των Στόουκ, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Ντονκάστερ. Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1979 στο Γκλόστερ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τορκί (1995-2000), ενώ με τη φανέλα της Στόουκ (2000-2005) συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ. Διατέλεσε αρχηγός σχεδόν σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, αναδεικνυόμενος σε ηγετική φυσιογνωμία. Είχε κληθεί στην Εθνική Ιρλανδίας αλλά προτίμησε να κρατήσει την αγγλική του υπηκοότητα.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Αγγλία προκειμένου να τακτοποιήσει τα πράγματά του και θα επιστρέψει την Τρίτη. Από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.


Καλές είναι οι εντυπώσεις που έχει αποκομίσει ο Γιώργος Δώνης από τον Γουέιν Τόμας που προπονείται με τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι. Μάλιστα, ο 32χρονος αμυντικός, από τη στιγμή που οι απαιτήσεις του δεν αποτελούν εμπόδιο, αναμένεται να αποκτηθεί από την ομάδα του Περιστυερίου
".

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x