Ελλάδα

«Απαράδεκτες μεθοδεύσεις»

Τα προβλήματα με τις ομάδες που εξακολουθούν να χρωστάνε λεφτά σε κάποιους αθλητές τους και η αδυναμία εξόφλησης των οφειλομένων συνεχίζουν να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στο ελληνικό μπάσκετ και δημιουργούν την κόντρα της Πολιτείας με τον ΠΣΑΚ. Με αφορμή την περίπτωση του Αρη Κορωνίδη και του Απόλλωνα Πατρών, ο Σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση, στην όποια καταφέρεται κατά των σωματείων που δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Τα προβλήματα με τις ομάδες που εξακολουθούν να χρωστάνε λεφτά σε κάποιους αθλητές τους και η αδυναμία εξόφλησης των οφειλομένων συνεχίζουν να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στο ελληνικό μπάσκετ και δημιουργούν την κόντρα της Πολιτείας με τον ΠΣΑΚ. Με αφορμή την περίπτωση του Αρη Κορωνίδη και του Απόλλωνα Πατρών, ο Σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση, στην όποια καταφέρεται κατά των σωματείων που δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, κατηγορώντας τα για παράνομες μεθοδεύσεις και πως ο ΠΣΑΚ θα εξακολουθήσει να στέκεται κοντά στους αθλητές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας λύπη, γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο χρονικό διάστημα και, ενόψει της δεδομένης αδυναμίας πολλών
σωματείων να εκπληρώσουν τις αναληφθείσες προς αθλητές οικονομικές υποχρεώσεις, απαράδεκτων μεθοδεύσεων εις βάρος των αθλητών που έχουν στόχο την αποφυγή καταβολής των ποσών που προβλέπονται στα σχετικά ιδιωτικά συμφωνητικά.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του αθλητή Κορωνίδη Άρη, όπου και επιχειρείται από το αντισυμβαλλόμενο σωματείο του ΑΣ Απόλλωνα Πατρών, δια ψευδών ισχυρισμών αναφορικώς με τραυματισμό του ως άνω αθλητή, η αποφυγή εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι αυτού.

Ο Σύνδεσμός μας θα σταθεί στο πλευρό όλων των αθλητών που υφίστανται η θα υποστούν συνέπειες στο μέλλον από αντίστοιχες συμπεριφορές με κάθε νόμιμο τρόπο, προτρέπει δε τα μέλη του, όπως διασφαλίσουν με τον αποτελεσματικότερο, κατά περίπτωση, τρόπο τα συμπεφωνημένα με τα αντισυμβαλλόμενα σωματεία ή ΚΑΕ.

Θα είμαστε στο πλευρό των μελών μας για οποιαδήποτε συνδρομή, εκ μέρους μας, ζητηθεί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x