Stoiximan Super League

Πάει για τέσσερις

Για την απόκτηση τεσσάρων παικτών βάζουν μπροστά στον Πανιώνιο με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Διαβάστε ποιοι είναι οι παίκτες που θέλει στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόθεση του είναι να μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας και να παλέψει για το καλύτερο.

Το εναλλακτικό πλάνο για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν βάζουν σε εφαρμογή στον Πανιώνιο αμέσως μετά από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση των επενδυτών.

Ο Τάκης Λεμονής σε συνάντηση που είχε με τον Γεράσιμο Βεντούρη χθες επέμεινε στη θέση του να μείνει και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα. Ως συνέχεια αυτού ενημέρωσε ότι στις προθέσεις του είναι να προχωρήσουν άμεσα οι «κυανέρυθροι» στην απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που πρότεινε ο Τάκης Λεμονής είναι αυτά των: Εμάνουελ Περόνε, Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, Ντένις Επστάιν και Γιάννη Παπαδόπουλου. Μάλιστα, οι Περόνε και Μιχαηλίδης φέρονται να βρίσκονται πιο κοντά στον Πανιώνιο. Τις επόμενες ημέρες οι διοικούντες θα βάλουν μπροστά τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Επστάιν και Παπαδόπουλου.

Ποιοι φεύγουν
Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Λεμονής ενημέρωσε για τους ποιους παίκτες δεν θέλει στην νέα αγωνιστική σεζόν. Ξεκαθάρισε ότι οι Κούκετς, Σαλαλί, Μπάλαμπαν, Λάτκα, Ριέρα και Εστογιανόφ δεν είναι στα πλάνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x