NBA

Ουέιντ: «Έρχομαι Ευρώπη!»

Η… νόσος της Ευρώπης που έχει αγγίξει τους περισσότερους παίκτες του NBA λόγω του επικείμενου lockout, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Ντουέιν Ουέιντ. Ο σταρ της Χιτ αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Ευρώπη, δικαιολογώντας απολύτως την απόφαση του Ντερόν Ουίλιαμς να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Η… νόσος της Ευρώπης που έχει αγγίξει τους περισσότερους παίκτες του NBA λόγω του επικείμενου lockout, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Ντουέιν Ουέιντ.

Ο σταρ της Χιτ αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Ευρώπη, δικαιολογώντας απολύτως την απόφαση του Ντερόν Ουίλιαμς να αγωνιστεί στην Τουρκία.

«Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως κάποια στιγμή θα γινόταν το lockout», είπε αρχικά ο Ουέιντ, ο οποίος τόνισε πως η απόφαση του Ντερόν Ουίλιαμς να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, δεν του ήρθε «μία ωραία πρωία». «Κατανοώ πλήρως την απόφασή του. Θέλει να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και αν δεν μπορείς στο NBA, τότε θα πρέπει να ψάξεις αλλού. Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει όλοι μέχρι τώρα σε αυτό το σημείο, αλλά αν χρειαστεί τότε πολύ από εμάς θα πάμε στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο σταρ της Χιτ. «Εάν μου παρουσιαστεί εκεί κάποια ευκαιρία, τότε θα τη λάβω πολύ σοβαρά υπόψη», κατέληξε.

Τέλος, για τον χαμένο τελικό του ΝΒΑ κόντρα στους Μάβερικς είπε: «Ήμασταν μόλις ένα βήμα πριν την επίτευξη του στόχου μας. Αποτύχαμε, αλλά δεν είναι κάτι που θα καθορίσει τις ζωές μας. Έχουμε ακόμα αρκετά να προσφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x