Παίκτης της Αζαξιό θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γκιγιέρμο Οτσόα, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο γαλλικό σύλλογος.
Ο πρόεδρος της ομάδας του Championnat, Αλέν Ορσονί, είχε συμφωνήσει με τον Μεξικανό τερματοφύλακα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά περίμενε την απόφαση της ομοσπονδίας της χώρας του παίκτη, σχετικά με το αναβολικό κλεμπουτερόλ που είχε βρεθεί στο αίμα πέντε παικτών της εθνικής ομάδας των «πράσινων» κατά τη διάρκεια του Gold Cup.
Ο Οτσόα αθωώθηκε τελικώς, αφού αποδείχθηκε ότι το εν λόγω φάρμακο υπήρχε μέσα σε κρέας που κατανάλωσαν οι Μεξικανοί παίκτες.
Ο 26χρονος πορτιέρο, ο οποίος είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν αποκτήσει τον Κοστάντσο, αγωνιζόταν με την Αμέρικα από το 2004 έως και σήμερα, συμπληρώνοντας 211 εμφανίσεις με τη φανέλα της. Η Αζαξιό αποτελεί τον πρώτο του σύλλογο εκτός Κεντρικής Αμερικής.
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






