Ευρώπη

«Ρώσος» και με τη βούλα ο Μαυροκεφαλίδης

Την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων του με τον Ολυμπιακό είπε το «ναι» στο ρωσικό σύλλογο και όπως αναμενόταν υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές 2,4 εκατ. ευρώ.

Την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων του με τον Ολυμπιακό είπε το «ναι» στο ρωσικό σύλλογο και όπως αναμενόταν υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές 2,4 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε χαρούμενοι για την έλευση του Λουκά στην ομάδα μας. Τον ήθελαν τόσο στην Ελλάδα όσο και άλλοι σύλλογοι στη Ρωσία, όμως κερδίσαμε τη μάχη για αυτόν τον παίκτη», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Σπαρτάκ, Άλεξει Καρβάνεν και πρόσθεσε: «Ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και πιστεύουμε ότι με την άφιξη του η φροντ λάιν της ομάδας θα είναι πολύ δυνατότερη».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρεται ότι: "Η Σπαρτάκ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Έλληνα φόργουορντ Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Η συμφωνία είναι διάρκειας δύο ετών". Επιπλέον γίνεται αναφορά στα στατιστικά του παίκτη, στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, αλλά και στις διακρίσεις του.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x