Κινηματογράφος

Τρόμος!

Με… μπόλικα στοιχεία από Paranormal Activity, Rec και -ακόμα περισσότερα από- Blair Witch Project, έρχεται, όπως μας αφήνει να ελπίζουμε το trailer που ανακαλύψαμε, η ταινία τρόμου της χρονιάς και μία από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων! Το Grave Encounters δεν έχει διαφημιστεί πολύ (σχεδόν καθόλου), ούτε έχει από πίσω του κάποιο μεγάλο στούντιο (indie)… Ε και; Στο trailer που σας… σερβίρουμε φαίνεται πως η ταινία είναι το… ζητούμενο. Τρομακτική!

Με… μπόλικα στοιχεία από Paranormal Activity, Rec και -ακόμα περισσότερα από- Blair Witch Project, έρχεται, όπως μας αφήνει να ελπίζουμε το trailer που ανακαλύψαμε, η ταινία τρόμου της χρονιάς και μία από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων!

Το Grave Encounters, σκηνοθεσίας… κάποιων, που τους αρέσει να τους αποκαλούν The Vicious Brothers, δεν έχει διαφημιστεί πολύ (σχεδόν καθόλου), ούτε έχει από πίσω του κάποιο μεγάλο στούντιο (indie)…

Ε και;

Στο trailer που σας… σερβίρουμε φαίνεται πως η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα τέλη Αυγούστου σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική, είναι το… ζητούμενο.

Τρομακτική!



Πάμε… υπόθεση!

Αν και θα καταλάβατε, πάνω κάτω, περί τίνος πρόκειται…

Η ταινία (και καλά…) βρέθηκε μετά από έξι χρόνια και ακολουθεί μία ομάδα τηλεοπτικής εκπομπής, που ψάχνει αποδείξεις για στοιχειωμένα κτίρια στην Αμερική…

Στο τελευταίο επεισόδιο, το… team ασχολείται με ένα εγκαταλειμμένο ψυχιατρείο, στο οποίο είχαν νοσηλευτεί εξαιρετικά διαταραγμένοι τρόφιμοι και το οποίο φέρεται να έχει, πια, στοιχειωθεί από αυτούς.

Δυστυχώς για τους ανθρώπους που μπήκαν μέσα -ευτυχώς για εμάς- βρήκαν τις αποδείξεις που ζητούσαν…

Ελπίζουμε, σύντομα και στην Ελλάδα…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x