Γενικά

Επιτίθεται σαν... πρωτοπόρος (video)

Η Βενεζουέλα μέχρι τώρα μας είχε δείξει ότι ξέρει να παίζει άμυνα. Με τη νίκη όμως (1-0) επί του Ισημερινού αλλά και την εμφάνιση, απέδειξε ότι ξέρει και να επιτίθεται και μάλιστα πολύ καλά. Το γκολ του Γκονζάλες στο 62΄έδωσε στην ομάδα του Φαρίας το τρίποντο, την ανέβασε στην πρώτη θέση του Β' ομίλου και πλέον στο ματς με την Παραγουάη την τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση.

Η Βενεζουέλα μέχρι τώρα μας είχε δείξει ότι ξέρει να παίζει άμυνα. Με τη νίκη όμως (1-0) επί του Ισημερινού αλλά και την εμφάνιση, απέδειξε ότι ξέρει και να επιτίθεται και μάλιστα πολύ καλά. Το γκολ του Γκονζάλες στο 62΄έδωσε στην ομάδα του Φαρίας τους τρεις βαθμούς, την ανέβασε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και πλέον στο ματς με την Παραγουάη την τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση.

Καλή επιθετική αλλά και σταθερή ανασταλτική λειτουργία ήταν τα δύο στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην Βενεζουέλα,κόντρα σε έναν Ισημερινό,επιπόλαιο επιθετικά που απείλησε ελάχιστα και από ατομικές εμπνεύσεις και δίκαια έμεινα στο μηδέν.



Παράσταση για έναν ρόλο ήταν για την Βενεζουέλα το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Μόλις στο έβδομο λεπτό ο Μικού μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Ισημερινού δεν κατάφερε να σκοράρει σε άδεια εστία ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μαλδονάδο σούταρε ωραία έξω από την περιοχή χωρίς να βρει στόχο.

Η ανωτερότητα της Βενεζουέλας δεν αποτυπώθηκε σε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό ήρθε τελικά στο 62ο λεπτό και με εξαιρετικό τρόπο. Ο Γκονζάλες συνεργάστηκε ωραία με τον Αράνγκο έξω από την περιοχή και με δεξί ξερό μακρινό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ισημερινός μετά το 75ο λεπτό και αφού συνήλθε από το τέρμα που δέχθηκε βγήκε στην επίθεση και απείλησε. Στο 76' ο Καϊσέδο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ που δοκίμασε σταμάτησε στον Βέγκα. Ο Ισημερινός έψαξε το γκολ και με τον Μπενίτες αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι το 1-0 υπέρ της Βενεζουέλας έμεινε μέχρι το τέλος.



Βενεζουέλα (Φαρίας): Βέγκας, Ροζάλες, Περόσο, Βισκαρόνδο, Σισέρο, Ρινκόν, Λουσένα, Γκονζάλες (64΄ Μέσα), Αράνγκο, Μίκου (74΄Ρονδόν), Μαλδονάδο

Στον πάγκο: Eρνάντες, Μοράλες, Γκρανάδος, Ρέι, Ντι Τζιόρτζι, Ορόθκο, Σέιγας, Μορένο, Αριθμέντι, Γκονζάλες Α,

Ισημερινός (Ρουέδα): Ελιζάγκα, Ρεάσκο, Αραούχο, Εράζο, Αγιοβί, Καστίγιο (74΄Κιρός) ,Νομπόα, Αρόγιο (72΄Μοντάνο), Μέντες, Μπενίτες, Καϊσέδο

Στον πάγκο: Μπανγκέρα, Ντομίνγκες, Καϊσέδο Τ, Τσέκα, Μίντα, Βαλέντσια, Ναζαρένο, Καλδερόν, Ασιλιέρ, Μίνα


Aναλυτικά ο Β' Όμιλος:

1. Bενεζουέλα 4 (2)
2. Παραγουάη 2 (2)
3. Βραζιλία 2 (2)
4. Ισημερινός 1 (2)




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x