Stoiximan Super League

Τα τρία στοιχεία που θέλει ο Φερέιρα

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κίτζμπουελ συνεχίζονται με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αυξήσει αρκετά την ένταση στις προπονήσεις. Σε πολλές ασκήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντάξει την μπάλα και δουλεύει, από την πρώτη στιγμή, στη βελτίωσε στοιχείων που υστερούσαν οι "πράσινοι". Διαβάστε ποια είναι τα τρία στοιχεία που δίνει μεγάλη σημασία ο Φερέιρα.

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κίτζμπουελ συνεχίζονται με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αυξήσει αρκετά την ένταση στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αρχίσει να φτάσει στα… όριά τους, τους παίκτες του σε μια προσπάθεια οι «πράσινοι» να είναι καλύτεροι σε πολλά σημεία που υστερούσαν σε σχέση με την ομάδα της αγωνιστικής σεζόν που μόλις τελείωσε.

Μόνιμη παρουσία στις ασκήσεις, η μπάλα. Πέρα από το τρέξιμο, ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντάξει στο προπονητικό πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή ασκήσεις με μπάλα ζητώντας αρκετή ένταση. Από αυτές, αλλά από τις αντιδράσεις, παρατηρήσεις του Πορτογάλου έχουν διαπιστωθεί τα τρία σημεία που δίνει βάρος.

Πολλές ασκήσεις έχουν αφιερωθεί με σκοπό οι ομάδα να ανταποκρίνεται περισσότερο στο πρέσινγκ, της ομάδας όσο το δυνατόν πιο «ψηλά» , πιο κοντά στην άμυνα του αντιπάλου.

Σε άμεση σχέση με το πρώτο στοιχείο είναι αυτό που ακολουθεί. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ με τους παίκτες επάνω στο «τρανζίσιον», στις κινήσεις και στο «πως» θα ανταποκρίνονται οι παίκτες στην εναλλαγή από άμυνα σε επίθεση και αντίστροφα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει εντολές στους παίκτες αρκετά στο «πως» θα αντιδρούν όταν αμύνονται και στον τρόπο που θα προωθούνται όταν βγαίνουν στην επίθεση μετά από το κλέψιμο της μπάλας.

Τέλος, στη σημερινή προπόνηση ο Φερέιρα δούλεψε αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας, ειδικά όταν καλείται αυτό να γίνει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Ο Πορτογάλος γνωρίζει ότι δεν θα έχει το περσινό μεγάλο επιθετικό ατού, τον Τζιμπρίλ Σισέ, και θα πρέπει να βασίζεται περισσότερο στην ομαδική προσπάθεια των παικτών του για να μπορέσει να βρεθεί με αξιώσεις σε θέση για γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x