Κινηματογράφος

Μπαρδέμ, Φάινς και Χάρις στο Μποντ 23!

Φήμες, φήμες, φήμες… Ε, καιρός ήταν, πια, να περάσουμε και στο… παρασύνθημα! Ο νέος Τζέιμς Μποντ (Μποντ 23)… «κλειδώνει» σιγά σιγά το καστ του, με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Ρέιφ Φάινς(!), που εδώ και μήνες, απλά… ακούγονταν, να επιβεβαιώνεται ότι θα βρεθούν στο πλατό του Σαμ Μέντες! Εκεί, όπου θα βρεθεί και η Ναόμι Χάρις (28 Ημέρες Μετά, Οι Πειρατές της Καραϊβικής)…

Φήμες, φήμες, φήμες…

Ε, καιρός ήταν, πια, να περάσουμε και στο… παρασύνθημα!

Ο νέος Τζέιμς Μποντ (Μποντ 23)… «κλειδώνει» σιγά σιγά το καστ του, με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Ρέιφ Φάινς(!), που εδώ και μήνες, απλά… ακούγονταν, να επιβεβαιώνεται ότι θα βρεθούν στο πλατό του Σαμ Μέντες!

Εκεί, όπου θα βρεθεί και η Ναόμι Χάρις (28 Ημέρες Μετά, Οι Πειρατές της Καραϊβικής), η οποία, πιθανότατα, προορίζεται για το ρόλο της Miss Moneypenny.

Εν ολίγοις, δεν θα δούμε την 34χρονη ηθοποιό στο ρόλο κλασικού Βond girl (εκεί να δούμε… τι θα δούμε), αλλά να υποδύεται την πάντα ωραία (αλίμονο) και… απωθημένο του Μποντ, γραμματέα της Μ (Τζούντι Ντεντς).

Όσο για τους Μπαρδέμ και Φάινς, ο πρώτος θα είναι ο κακός της υπόθεσης, αυτός που θα προσπαθήσει να… φέρει βόλτα ο 007, Ντάνιελ Γκρεγκ και ο δεύτερος θα υποδυθεί τον Q, τον επιστήμονα-εφευρέτη των… ειδικών όπλων του Τζέιμς!

Η ταινία έχει, ήδη, ημερομηνία κυκλοφορίας και αυτή είναι η 26η Οκτωβρίου του 2012.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x