Stoiximan Super League

ΠΑΟ-Λεχ Πόζναν 1-0 (Τελικό)

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πολωνική Λεχ Πόζναν. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και να τσεκάρει την πρόοδο που έχουν σημειώσει.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πολωνική Λεχ Πόζναν. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και να τσεκάρει την πρόοδο που έχουν σημειώσει.



90'+3 - Λήξη του ματς

86' - ΓΚΟΛ! Ο Μαρίνος πάσαρε κάθετα στον Μουν, ο οποίος βγαίνοντας πιεζόμενος τετ α τετ, σούταρε με το αριστερό, απέκρουσε ο Κοντόρόφσκι αλλά στην εξέλιξη της φάσης γύρισε η μπάλα στον Νοτιοαφρικάνο που με δεύτερη προσπάθεια, άνοιξε το σκορ.

84' - Ο Κλέιτον βρέθηκε αμαρκάριστος λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή, ο Βραζιλιάνος σούταρε αλλά ο Κοντορόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

72' - Ο Μουν μπαίνει στην θέση του Φουρλάνου.

62' - Λάθος του Σεϊταρίδη, ο οποίος πάσαρε δίπλα του στον αμαρκάριστο Βιλ, που επιχείρησε σουτ ΄με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη.

58' - Ο Μαρίνος βρίσκεται μόνος του από δεξιά, βρίσκει τον Κλέιτον στην μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Κοντορόφσκι.

56' - Φοβερή ενέργεια του Κλέιτον που πέρασε τρεις αμυντικούς αλλά το σουτ έφυγε ψηλά και άουτ.

50' - Δεξί μπακ παίζει ο Γιούρκας, αριστερό ο Ιωαννίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σαριέγκι και ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, αμυντικός μέσος (!) ο Μπιάρμσιρ, μπροστά του ο Πλεσί με τον πιτσιρικά Φουρλάνο, αριστέρα μπροστά ο Δημούτσος, δεξιά ο Μαρίνος και φορ ο Κλέιτον (!).

45'+1 - Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την Λεχ Πόζναν. Ο Κλέιτον στην θέση του Πετρόπουλου, ο Δημούτσος αντί του Λέτο, ο Πλεσί στην θέση του Κατσουράνη, ο Μαρίνος αντικατέστησε τον Χριστοδουλόπουλο, ο Ιωαννίδης στην θέση του Σπυρόπουλου, ο Σεϊταρίδης μπήκε αντί του Βύντρα, ο Σαριέγκι στην θέση του Μπουμσόνγκ, ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Καντέ, ο Φουρλάνος αντικατέστησε τον Νίνη, ο Μπιαρμσίρ στην θέση του Σιμάο και ο Κοτσόλης αντί του Τζόρβα.

45'+1 - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' - Λήξη του πρώτου μέρους.

44' - Μια αγκωνιά του Πετρόπουλου στον Καμίνσκι είναι η αφορμή για την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Παναθηναϊκού και για μια μικρή διακοπή.

43' - Ο Μοτζέντ βρίσκεται ξανά στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί ήταν εκτός ισορροπίας και φεύγει άουτ.

40' - Ο Μοτζέντ σουτάρει δυνατά, λίγο μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.

34' - Ωραία ενέργεια του Χριστοδουλούπουλου, που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τρίγκατς αλλά το σουτ που εξαπέλυσε έφυγε ψηλά άουτ.

33' - Ωραία σέντρα του Νίνη, ο Βύντρα βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και πιάνει ωραία κεφαλιά αλλά ο Κοντορόφσκι μπλοκάρει την μπάλα.

32' - Ο Στίλιτς εκτελεί το κόρνερ, ο Ρούντνετς αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.

30' - Γύρισμα του Κατσουράνη στην μικρή περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στο κεφάλι του Μπουμσόνγκ αλλά επειδή δεν είναι επιθετικός περιοχής αδράνησε και η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ χάθηκε.

26' - Ο Λέτο βρέθηκε από αριστερά, έκανε προσποίηση, επιχείρησε διαγώνιο και δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κοντορόφσκι.

25' - Λέτο και Νίνης δείχνουν περισσότερη διάθεση. Ο Αργεντινός κάνει περισσότερες ατομικές προσπάθειες και "πονοκεφαλιάζει" τους αντιπάλους ενώ ο Έλληνας μέσος προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι και είναι πιο κινητικός.

22' - Ο Λέτο δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κοντορόφσκι με υπερένταση απέκρουσε.

17' - Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βγει με αξιώσεις στην επίθεση χωρίς ακόμα να τα καταφέρνει ενώ δεν έχει απειληθεί ιδιαίτερα στην άμυνα. Ο Ρούντνετς εξαπέλυσε έναν κεραυνό αλλά η μπάλα έφυγε χαμηλά άουτ.

10' - Σέντρα του Βύντρα, λάθος γύρισμα του κεντρικού αμυντικού στον Κοντορόφσκι, ο Πετρόπουλος κυνήγησε την φάση, τσίμπησε την μπάλα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

6' - Ντριμπλάρει ο Λέτο έξω από την περιοχή, έστρωσε στον επερχόμενο Βύντρα που από καλή θέση σουτάρει με το αριστερό, ψηλά άουτ.

5' - Το σύστημα που παίζει ο Παναθηναϊκός είναι 4-3-3 με δεξί μπακ τον Βύντρα, αριστερό τον Σπυρόπουλο, στο κέντρο της άμυνας αγωνίζονται οι Καντέ και Μπουμσόνγκ, μπροστά τους ο Σιμάο. Μπροστά και δεξιά από τον Μοζαμβικανό ο Κατσουράνης ενώ αριστερά ο Νίνης. Αριστερά στην γραμμή ο Λέτο και δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος ενώ "φουνταριστός" είναι ο Πετρόπουλος.

2' - Πρώτη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην περιοχή της Λεχ Πόζναν. Ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ αλλά κανείς δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και οι Πολωνοί αμυντικοί έδιωξαν μακριά.

1' - Στην σέντρα ήταν οι Πολωνοί.

1' - Έναρξη της αναμέτρησης

18:49- Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο αγώνας στο Γιένμπαχ, καθώς οι ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους.



Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Στο Α' μέρος: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Mπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος

Στο Β' μέρος: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Τριανταφυλλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Πλεσί, Φουρλάνος (72' Μουν), Δημούτσος, Μαρίνος, Κλέιτον

Λεχ Πόζναν (Χ. Μπακέρο): Κοντορόφσκι, Βολάκλεβιτς, Βοστόβιακ, Καμίνσκι, Ράτατζακ, Στίλιτς, Τρίγκατς, Ίλιατς, Μότζεντ, Σλουσάρσκι, Ρούντνετς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x