Stoiximan Super League

Προβάρει τα γάντια της ΑΕΚ ο «Dimi»

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον πρόεδρο της Κέρκυρας, Γιώργο Λιμπάντση και όλα δείχνουν πως αύριο το φλερτ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο θα καταλήξει σε «γάμο». Κατά πάσα πιθανότητα, ο 33χρονος τερματοφύλακας θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σεμπάστιαν Σάχα και τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του. «Φουλάρει» για επιθετικό τώρα η Ένωση, φαβορί ο Μπαχά.

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον πρόεδρο της Κέρκυρας, Γιώργο Λιμπάντση και όλα δείχνουν πως αύριο το φλερτ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο θα καταλήξει σε «γάμο».

Κατά πάσα πιθανότητα, ο 33χρονος τερματοφύλακας θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σεμπάστιαν Σάχα και τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του. «Φουλάρει» για επιθετικό τώρα η Ένωση, φαβορί ο Μπαχά.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει έτσι ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην ΑΕΚ. Οι Σταύρος Αδαμίδης και Γιώργος Λιμπάντσης τα είπαν, συμφώνησαν σε όλα και ο «Dimi» θα είναι ο "εκλεκτός" που θα υπερασπίζεται τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ του χρόνου.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και οι οικονομικές απολαβές του Κωνσταντόπουλου. Έτσι, τελειώνει και αυτό το μεταγραφικό θέμα για τον «Δικέφαλο» αφού «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο μια τρύπα που άνοιξε η φυγή του Σάχα. Αξίζει να θυμίσουμε την πολύ καλή περσινή χρονιά του «Dimi» και την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά έως το 2014, τις επικείμενες μεταγραφές του τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και του κεντρικού αμυντικού Έλφαρ Χέλγκασον (ο οποίος αναμενόταν να ανακοινωθεί σήμερα αλλά λόγω κάποιου κωλύματος αυτό δεν έγινε), οι άνθρωποι της ΑΕΚ στρέφονται στην αναζήτηση επιθετικού.

Φαβορί για την θέση είναι ο Ναμπίλ Μπαχά. Ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την παραμονή του Μαροκινού φορ και η διοίκηση φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του. Η Ένωση «ψάχνεται» όμως και σε άλλες περιπτώσεις. Ο ένας είναι ο Πορτίγιο, η περίπτωση του οποίου κρίνεται οικονομικά δυσβάσταχτη για τωρινά δεδομένα της ομάδας. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζιος για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x