Stoiximan Super League

Πρωινό αντίο από Σισέ

Στην πρωινή πτήση για Ιταλία (08:45) θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, ώστε να μεταβεί στη Ρώμη, να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο έναντι 2.1 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Οι διοικούντες τους «λατσιάλι» συμφώνησαν με τους αντίστοιχους τον Παναθηναϊκό να στείλουν σήμερα το πρωί τις τραπεζικές εγγυήσεις που ζητούν οι «πράσινοι», ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Γάλλου στράικερ. Πρώτα Βιτόλο, μετά οι άλλοι δύο.

Στην πρωινή πτήση για Ιταλία (08:45) θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, ώστε να μεταβεί στη Ρώμη, να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο έναντι 2.1 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Οι διοικούντες τους «λατσιάλι» συμφώνησαν με τους αντίστοιχους τον Παναθηναϊκό να στείλουν σήμερα το πρωί τις τραπεζικές εγγυήσεις που ζητούν οι «πράσινοι», ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Γάλλου στράικερ.

Στα ταμεία του «τριφυλλιού» θα μπει ένα ποσό περί τα 5.8 εκατομμύρια ευρώ, σε τρεις δόσεις με την πρώτη να φτάνει τα 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Με την ολοκλήρωση της πώλησης του 30χρονου φορ ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για να προχωρήσει στις πρώτες προσθήκες ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Μετά τον Σισέ, μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσει και η πώληση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ πιθανότατα παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Νταμιέν Πλεσί.

Πρώτα Βιτόλο, μετά οι άλλοι δύο

Τις εξελίξεις στο θέμα του Βίκτορ Βιτόλο περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος, αν σήμερα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «πράσινων», οι οποίοι τους προσφέρουν συμβόλαιο που τον ικανοποιεί και οικονομικά, αλλά και από πλευράς χρονικής διάρκειας. Ο 28χρονος χαφ θα έχει το τελικό, όπως όλα δείχνουν ραντεβού με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία δεν μπορεί να του καλύψει τις 630.000 ευρώ που έχει να λαμβάνει για την επόμενη σεζόν, χρήματα τα οποία μπορεί να φτάσουν και τις 950.000 ευρώ μαζί με τα πριμ πρόκρισης σε ομίλους του Europa League, συμμετοχών κλπ.

Ο παίκτης θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού μπορεί να συνεισφέρει τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Φερέιρα. Αν, ωστόσο, προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν δύο άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων που έχουν σταντ μπάι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνουν οι περιπτώσεις του επιθετικού, κυρίως, και του πλάγιου μεσοεπιθετικού. Ο στράικερ που έχουν πλησιάσει οι διοικούντες το «τριφύλλι» αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, αφού πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή και όχι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό. Όσον αφορά τον δεξιό μεσοεπιθετικό, υπάρχουν προχωρημένες επαφές επίσης με παίκτη που αποτελεί εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού και θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του Σισέ.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x