Stoiximan Super League

Πλήρης στην πρώτη

Με ολοκληρωμένο ρόστερ θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης, αφού τα δύο τελευταία (;) κομμάτια του παζλ, τερματοφύλακας και επιθετικός, θα τοποθετηθούν μέχρι αύριο. Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου από την Κέρκυρα, αύριο έρχεται ο Μπαχά για να υπογράψει.

Με ολοκληρωμένο ρόστερ θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης, αφού τα δύο τελευταία (;) κομμάτια του παζλ, τερματοφύλακας και επιθετικός, θα τοποθετηθούν μέχρι αύριο.

Ο αντι-Σάχα θα είναι-εκτός σοβαρότατου απροόπτου-ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. ΑΕΚ και Κέρκυρα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 33χρονου τερματοφύλακα, που αναμένεται από το Καρπενήσι, όπου μετέβη χθες για προετοιμασία, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει για δύο χρόνια.

Έρχεται και υπογράφει ο Μπαχά

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κλείσει και το «μέτωπο» του επιθετικού πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο μάνατζερ του Ναμπίλ Μπαχά θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και ο Μαροκινός φορ θα υπογράψει την Τετάρτη. Οι απολαβές του θα είναι 300.000 ευρώ το χρόνο, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπογράψει μονοετές ή διετές συμβόλαιο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Έλφαρ Χέλγκασον, κάτι που δεν έγινε χθες λόγω ενός κωλύματος που παρουσιάστηκε από πλευράς της Μπρέινταμπλικ, όπου και ανήκει ο παίκτης.
Εξάλλου, σήμερα θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο 16χρονος Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός Πολ Κατσέτης.

Έρχεται ο Μανόλο

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ σήμερα εν όψει της αυριανής πρώτης συγκέντρωσης για τη νέα σεζόν. Ο 47χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα των μεταγραφών και της προετοιμασίας, ενώ θα αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί. Στη λίστα αυτή βρίσκονται τα ονόματα των Φροξυλιά, Αργυρίου, Ματεντζίδη και Αμπντουραχμάνι.

Το «αγκάθι» του Νασούτι

Συνολικό ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί σε οφειλές προς παίκτες θα πρέπει να καλύψει η ΑΕΚ μέχρι την Παρασκευή, για να μην προκύψει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Μεγαλύτερο «αγκάθι» στην υπόθεση αποτελεί αυτό του Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος έχει λαμβάνειν 160.000 ευρώ έχοντας εισπράξει μόλις 60.000 ευρώ από το ποσό που είχε συμφωνήσει. Ο Νίκος Νοτιάς παρά τις παραινέσεις του Πέτρου Παππά δεν δείχνει διάθεση να δώσει τα χρήματα και η λύση θα πρέπει να δοθεί από τον τελευταίο ή το λογαριασμό των Supporters.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x