Stoiximan Super League

Φουλ για Μπολάδο

Ο Ιβάν Μπολάδο είναι ο εκλεκτός του Άρη για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο 22χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σανταντέρ και ο Σάκης Τσιώλης άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Στασιμότητα με τις αποδεσμεύσεις.

Ο Ιβάν Μπολάδο είναι ο εκλεκτός του Άρη για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο 22χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σανταντέρ και ο Σάκης Τσιώλης άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Οι «κίτρινοι» ετοιμάζουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους, τη στιγμή που το κασέ του, 300.000 ευρώ το χρόνο, κρίνεται προσιτό. Στον Άρη θεωρούν πως με τον νεαρό Ισπανό μπορούν να λύσουν το πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία.

Ο Μπολάδο είχε φέτος 19 συμμετοχές και ένα γκολ στην Primera Division, ενώ σκόραρε μία φορά σε δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο. Πέρυσι (2009/10) σε δώδεκα παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία είχε δύο τέρματα, ενώ την περίοδο 2008/09 είχε 22 εμφανίσεις και δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία ως δανεικός στην Έλτσε.

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου απομακρύνεται, καθώς υπάρχουν αμφιβολίες μετά τη μακρά αποχή του από τη δράση και τον τραυματισμό που είχε πρόσφατα.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχουν εξελίξεις στη λύση των συμβολαίων των παικτών που δεν υπολογίζονται. Στους Μενδρινό και Κουλουχέρη προτάθηκε να εξοφληθούν σταδιακά και να αποχωρήσουν, αλλά ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ενώ ο Αραβίδης έχει καταστήσει σαφές πως θα φύγει μόνο εφόσον βρει ομάδα. Λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη και με τους Κριστιάν Πορτίγια και Νάτσο Γκαρσία, που δεσμεύονται μέχρι το 2013.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x