Θανάσης Ράλλης

Get the f*** out of my show

Το Heartbreak Hotel ψάχνει απλούς και καθημερινούς τρόπους διασκέδασης. Αβίαστα, ανέμελα και όποια άλλη τέτοια λέξη προσθέτει ελαφρότητα στην κατάσταση.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Έκατσα στο γραφείο μου παρέα με το δροσιστικό αναψυκτικό μου και προσπάθησα να καταλάβω γιατί έχει πέσει τόση δουλειά αυτές τις μέρες, ενώ κανονικά θα έπρεπε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα των αθλητικών, να είμαστε αραχτοί πάνω σε μία αιώρα και να προσπαθούμε να σκεφτούμε μεταγραφικούς στόχους που θα κάνουν γκελ στον κόσμο για να διαβάζει στην παραλία.

Το koriopolis έχει πάψει να είναι διασκεδαστικό. Και αυτό γιατί έχει περάσει στα χέρια ανθρώπων που καθυστερούν. Και όταν κάτι καθυστερεί καταντάει βαρετό. Και ζούμε σε δύο παράλληλες πραγματικότητες. Στη μία δεν έχει συμβεί τίποτα και όλα κυλούν κανονικά με τα ευρωπαϊκά ματς και τα όλα της. Στην άλλη εκκρεμούν πολλά. Και οι δύο μου φαντάζουν τόσο μίζερες. Και είναι. Από όπου κι αν τις εξετάσεις, όπως κι αν τις δεις.

Χαλάνε τη διασκέδαση μας. Όλα όσα γίνονται και έγιναν στο παρελθόν, αφαιρούν όση λιγοστή είναι η αλήθεια, μαγεία είχε απομείνει στο ποδόσφαιρο.

Γύρισα το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι από τη συναυλία των Twisted Sister, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Πέρασα ωραία. Θυμήθηκα πως είναι να διασκεδάζεις χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Χωρίς να προσπαθήσεις. Χωρίς να βάλεις τον εαυτό σου να προσαρμοστεί σε συνθήκες που άλλοι δημιουργούν για σένα. Χωρίς να προσπαθείς να ευχαριστείς μονίμως τους άλλους, αλλά να σου προσφέρουν οι άλλοι τη διασκέδαση και εσύ απλά να συμμετέχεις. Αν θέλεις. Χωρίς όρους. Χωρίς κρυφά νοήματα, χωρίς υποχωρήσεις.

Και νομίζω ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι όλα τα πράγματα στη ζωή. Αυτά που πραγματικά χρειάζονται την προσοχή μας είναι αυτά που έρχονται από μόνα τους. Που τα νιώθεις οικεία χωρίς τα έχεις ζήσει. Που δεν θα χρειαστεί να σου ρουφήξουν όλη την ενέργεια, αντίθετα θα σου δώσουν ακόμη περισσότερη. Γιατί θα περνάς καλά.

Αβίαστα, ανέμελα και όποια άλλη τέτοια λέξη προσθέτει ελαφρότητα στην κατάσταση.

Είναι το ποδόσφαιρο μας ένα τέτοιο πράγμα; Απαντώ όχι, κάνω δύο στροφές γύρω από τον εαυτό μου και ξανακάθομαι στην καρέκλα μου.

Και για να κλείσω με γεγονότα και για να καταλάβετε τι εννοώ «Περνάμε καλά, χωρίς κανένας να μπλέκεται στα πόδια μας», θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Ο Dave Grohl είναι από τους πιο κουλ τύπους στη μουσική βιομηχανία. Αυτό το ξέραμε. Για όσους δεν τον γνωρίζουν ήταν ο ντράμερ των Nirvana και στη συνέχεια και μέχρι σήμερα αλωνίζει τον κόσμο με τους Foo Fighters. Πριν λίγες ημέρες λοιπόν και κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Foo Fighters στο Λονδίνο σταμάτησε το σόου και έτρεψε σε …άτακτη φυγή έναν τύπο που είχε ξεκινήσει καβγά. Αυτός ο τύπος χάλαγε τη διασκέδαση των υπόλοιπων θεατών.

Δείτε το video στο τέλος και θα καταλάβετε.

Μάλλον αυτή πρέπει να είναι η απόφαση μας. Όσοι πάνε να χαλάσουν τη διασκέδαση μας, μπορούν να φύγουν τώρα. Και να μην ξαναγυρίσουν ποτέ. Get the fuck out of my show.

Αλληλούια.






Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x