Αγγλία

Επιστρέφει ο Γιοβάνοβιτς!

Την επιστροφή του στο Βέλγιο προανήγγειλε μέσω δηλώσεων του στο «Foot Magazine» ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής , ο οποίος έχει αποτελέσει επανειλημμένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Λίβερπουλ, Κένι Νταγκλίς, οπότε ενδεχόμενη μετακίνηση του φαντάζει πολύ πιθανή.

Την επιστροφή του στο Βέλγιο προανήγγειλε μέσω δηλώσεων του στο «Foot Magazine» ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής , ο οποίος έχει αποτελέσει επανειλημμένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, οπότε ενδεχόμενη μετακίνηση του φαντάζει πολύ πιθανή.

«Η γυναίκα μου λατρεύει τις Βρυξέλες και προσπαθεί να με πείσει να υπογράψω στην Άντερλεχτ για να μετακομίσουμε εκεί, μιας που μου έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση
» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης και συνέχισε: «Είχαμε ένα ραντεβού με τους ανθρώπους της Άντερλεχτ στο Κατάρ και μου προκάλεσε μεγάλη ευχαρίστηση η σημασία που δίνουν στο όνομα μου».

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός την περασμένη χρονιά είχε 18 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων», ενώ η παραμονή του στη Πρέμιερ Λιγκ φαντάζει πολύ δύσκολη.


Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x