Stoiximan Super League

Έφυγε ο Πανιώνιος… το ίδιο θέλουν Κούμο, Λόλο!

Αφήνοντας πίσω του… ορθάνοιχτα μέτωπα -εκτός από αυτά στο διοικητικό κομμάτι- ο Πανιώνιος αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/7) για το Σχρουντζ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Υπερβολικά χαρακτηρίζει η πλευρά Κουμορτζί τα περί… «θα κόψω την μπάλα», είναι δεδομένη, όμως, η επιθυμία του Γκανέζου να φύγει… τώρα από την Πλατεία! Έντονο ενδιαφέρον από γαλλική ομάδα. Ανένδοτος, όπως αναμενόταν, για παραμονή ο Εστογιανόφ. Αναπροσαρμογή σε Μάχο!

Αφήνοντας πίσω του… ορθάνοιχτα μέτωπα -εκτός από αυτά στο διοικητικό κομμάτι- ο Πανιώνιος αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/7) για το Σχρουντζ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η αποστολή της ομάδας πέταξε για Μόναχο, εκεί όπου την περιμένει -από την περασμένη Τρίτη- το πούλμαν της ομάδας, για να τη μεταφέρει στην αυστριακή πόλη.

Οι «κυανέρυθροι» θα παραμείνουν στο Σχρουντζ μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Μπερνάρ Κουμορτζί -στον Πανιώνιο κατάφεραν και του εξασφάλισαν βίζα, όπως και του Όμο- είναι, όμως, δεδομένη η επιθυμία του Γκανέζου να φύγει… τώρα!

Ο Αφρικανός μέσος φέρεται να είπε στους διοικούντες: «Αφήστε με να φύγω, αλλιώς κόβω την μπάλα», το δεύτερο σκέλος, ωστόσο, διαψεύδεται -ως υπερβολικό- από την πλευρά του παίκτη.

Η ουσία, ωστόσο, είναι στο πρώτο σκέλος…

Ο Κουμορτζί δεν… κρατιέται, θέλει να φύγει άμεσα από την ομάδα, η απάντηση που πήρε από τους ανθρώπους του συλλόγου, όμως, ήταν αρνητική και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι εξέλιξη θα έχει το θέμα.

Τώρα, μάλιστα, που υπάρχει και εντονότατο ενδιαφέρον από γαλλική ομάδα του Σαμπιονά -για το μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς την επόμενη χρονιά- αναμένεται (και μάλιστα, σύντομα) νέο επεισόδιο στο… σίριάλ του.

«Φευγάτος»… εδώ και τώρα, όμως, είναι και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ!

Ο Ουρουγουανός συναντήθηκε χθες (14/7), παρουσία του δικηγόρου του, με τους διοικούντες το σύλλογο της Νέας Σμύρνης και σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο «Λόλο» επέμεινε να φύγει από τον Πανιώνιο!

Η αρχική τοποθέτηση των «κυανέρυθρων» ήταν ότι θέλουν να παραμείνει στην ομάδα, αλλά με διαφορετικές προϋποθέσεις. Εννοώντας μείωση των αποδοχών του, οι οποίες φτάνουν τις 650.000 ευρώ. Το σκεπτικό των διοικούντων ήταν να πείσουν τον παίκτη να παραμείνει μέχρι το Δεκέμβρη, αυτός, όμως, ήταν ανένδοτος και επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα.

Οι διοικούντες τον Πανιώνιο του είπαν ότι εφόσον φέρει ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρήσουν. Ειδάλλως, είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει στην ομάδα. Από Δευτέρα, μάλιστα, του επισήμαναν να αρχίσει προπονήσεις… παρέα με τους Μπόσκο Μπάλαμπαν, Σίτο Ριέρα, Μοχάμεντ Σαλαλί, Νταβόρ Κούκετς, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Εστογιανόφ λήγει το 2013.

Τέλος, χθες (14/7) ο Πανιώνιος προχώρησε σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μάχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έγινε μία μικρή αύξηση στα μπόνους και στις αποδοχές, η ρήτρα του, όμως, κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, παρέμεινε. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον Αυστριακό, ο Πανιώνιος θα την απορρίψει! Άλλωστε, υπάρχουν, ήδη, προχωρημένες συζητήσεις των «κυανέρυθρων» με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x